Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja ATHP

Gaming-Zone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po "polskiemu"? Ok... 
Aż tak ciężko jest wejść na

http://sales.teamspeakusa.com/licensing.php

zjechać myszką na dół, znaleźć licencję, która Cię interesuje, następnie jeżeli nie znasz języka angielskiego wejść na:

https://translate.google.pl/

Skopiować tekst, który chcesz przetłumaczyć.
Ale okej...  Jak pytasz to odpowiem:
[ANG]

ATHP licenses are a special license specifically for companies who wish to resell TeamSpeak servers to the general public. ATHP licenses are usage-based, and are billed monthly based on the average number of configured slots for servers which are active during the previous month. ATHP licenses are subject to a monthly minimum charge, equivalent to 200 configured slots per month for the first 12 months, and 1000 slots per month thereafter. If, for the previous month, an ATHP is billed less than the monthly minimum, an additional fee will be charged for the difference. ATHPs hosting more than the minimum are charged no additional fees.

The process to become and ATHP is slightly more involved than acquiring a standard license. In order to become an ATHP, you must provide copies of your business license and personal identification (depending on business type) and be manually approved by our sales staff. The first step to becoming an ATHP is to register for an account and purchase the "TS3 ATHP Application" license. Once your invoice is paid, an application will be sent to you along detailed information on how to complete your documents bundle. After all of your documents are reviewed and approved, your ATHP license will be issued and will be immediately active. Please note that due to the monthly minimum usage charge, even if you are not actively hosting TeamSpeak, you will begin to be charged monthly fees once your license is issued. ATHP licenses are issued for a period of one year, and are automatically renewed for an additional year if the account is in good-standing.

ATHP Licenses are ideal for: Game and voice hosting companies.

[PL]

Pozwolenia ATHP są specjalne pozwolenie specjalnie dla firm, które chcą odsprzedać serwerów TeamSpeak do ogółu społeczeństwa. Wykorzystanie licencji ATHP są oparte, i są rozliczane miesięcznie na podstawie średniej liczby skonfigurowanych slotów dla serwerów, które są aktywne w ciągu poprzedniego miesiąca. Pozwolenia ATHP podlegają minimalnej miesięcznej opłaty, równowartość 200 skonfigurowanych szczelin miesięcznie przez pierwsze 12 miesięcy, a 1000 slotów na miesiąc później. Jeżeli, w odniesieniu do poprzedniego miesiąca, ATHP jest zapowiadane mniej niż miesięczne minimum, dodatkowa opłata będzie pobierana za różnicę. ATHPs hosting więcej niż minimum nie są pobierane dodatkowe opłaty.

Proces stać i ATHP jest nieco bardziej złożone niż nabycie standardowego licencji. Aby stać się ATHP, należy dostarczyć kopie zezwolenia na prowadzenie działalności i identyfikacji osobistej (w zależności od rodzaju działalności) i ręcznie zatwierdzona przez naszych pracowników sprzedaży.Pierwszy krok do stania ATHP to zarejestrować konto i zakupu "TS3 ATHP aplikacji" licencji. Gdy faktura jest zapłacona, wniosek zostanie wysłany do Ciebie po szczegółowe informacje na temat jak wypełnić dokumenty zawiniątko. Po wszystkie dokumenty zostały sprawdzone i zatwierdzone, licencja ATHP będą wydawane i będą natychmiast aktywne. Należy pamiętać, że ze względu na opłaty minimalnej miesięcznej użytkowania, nawet jeśli nie są aktywnie hosting TeamSpeak, zaczniesz być pobierane opłaty miesięczne raz licencja jest wydawana. Pozwolenia ATHP wydawane są na okres jednego roku i są automatycznie przedłużona na kolejny rok, jeśli konto jest w dobrej kondycji.

ATHP licencje są idealne dla: Gry i głosowych firmy hostingowej.

Wartość licencji:

For hosting companies who sell (rent) servers to the public for a monthly fee.    
ATHP Application Fee $50    
ATHP Tiered Pricing 2        
 200 - 4999 slots $0.12       
5000 - 9999 slots $0.11       
10000 - 24999 slots $0.10      
 25000 - 49999 slots $0.09      
 50000+ slots $0.08       
Minimum Monthly License Fee = $24

Wartość $ jest obliczona za 1 slot. Czyli np. jeżeli kupujesz 200-4999 slotów płacisz 0.12$ za slot.
Nie będę Ci już tego obliczał, zrób to sam.

Opublikowano

Co ty nie powiesz, nie wpadłem na to żeby użyć gównianego translatora google i żeby wejść na stronę teamspeak'a, chodzi mi o to żeby ktoś wytłumaczył co mogę a czego nie mogę na tej licencji i jakie warunki muszę spełnić.

Opublikowano

Jeżeli przeczytałeś uważnie to powinieneś wiedzieć co możesz...
np. otworzyć swoją serwerownię i sprzedawać TeamSpeak'i na sloty jak robią to inne firmy...
Warunek jest jeden, musisz zapłacić.
ps.
cyt. "ATHP licencje są idealne dla: Gry i głosowych firmy hostingowej."

Opublikowano

Co ty nie powiesz, nie wpadłem na to żeby użyć gównianego translatora google i żeby wejść na stronę teamspeak'a, chodzi mi o to żeby ktoś wytłumaczył co mogę a czego nie mogę na tej licencji i jakie warunki muszę spełnić.

Jest to licencja dla firm (serwerowni) trudniących się hostingiem serwerów głosowych, dla przykładu Net-Speak.pl lub multigaming.pl.

Regulamin jest taki sam jak przy licencji ALL, tylko podczas aplikacji musisz przesłać dodatkowe dokumenty że prowadzisz taką działalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...