Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brązy

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu do c***a w teamie mam zawsze same brązy, a w enemy same silvery. Te brązy tak ssą pałe, że chyba nie wykurwie następnego meczu.

Opublikowano

Zależy od Twojego MMR. Napisz, ile jaki masz stosunek wygranych do przegranych. Jeśli masz o ok. 50 przegranych więcej niż wygranych to zapewne dostajesz max. +15 i -25.

Dopóki nie polepszysz swojego MMR będzie tak do końca sezonu. Jeśli chcesz, żeby Cie mieszało w Twoim teamie z silverami i przeciwnym (czyli równe składy) musisz wygrać jakieś 25 gier pod rząd.

Może picknij championa, którego baardzo ogarniasz lub po prostu Katarine. Powodzenia! :)

Opublikowano

Zgadłeś. Silver V. Ale różnica po między silverem a brązem jest ogromna. Co drugą grę mam afka. Żaden brąz nie wie do czego służy exhaust. Zawsze wygrywam swoją linie i zaczynam pomagać innym.

Początek wygrany a potem np. Tristana nigdy nie schodzi z bota i nagle jest zdziwiona ruda pała, że biją nam nexusa.

Brązy nic nie potrafią, zawsze wbijają sie solo vs 5. Ale wy i tak powiecie, że samemu mam wygrać mecz.

Opublikowano

Zgadłeś. Silver V. Ale różnica po między silverem a brązem jest ogromna. Co drugą grę mam afka. Żaden brąz nie wie do czego służy exhaust. Zawsze wygrywam swoją linie i zaczynam pomagać innym.

Początek wygrany a potem np. Tristana nigdy nie schodzi z bota i nagle jest zdziwiona ruda pała, że biją nam nexusa.

Brązy nic nie potrafią, zawsze wbijają sie solo vs 5. Ale wy i tak powiecie, że samemu mam wygrać mecz.

Nikt Ci nie mówi, że samemu masz wygrać mecz. Po twoim nastawieniu na forum wnioskuję, że pewnie w grze podobnie się zachowujesz i wyzywasz słabszych graczy. Kluczem do zwycięstwa jest współpraca i motywacja drużyny. Jeśli coś im nie wyjdzie - nie wyzywaj, tylko napisz, że nic się nie stało. Staraj doradzić im jak mogliby poprawić swoją grę, doradź im np, zakup warda i wskaż miejsce w którym go postawić. Od razu zmieni się Twoje jaki i Twoich kompanów  podejście do gry. Nie ma co się spinać - w tym sezonie Ci nie poszło, przemyśl swoje zachowanie i błędy które popełniasz, w następnym sezonie pójdzie Ci lepiej! Powodzenia!

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ale różnica po między silverem a brązem jest ogromna. 

Bzdura. Myślisz, że różnica w poziomie gry gracza z Bronze I, a Silver V jest tak diametralnie różna? Jedyną różnicą jest kolor ikonki dywizji. Poziom gry jest ten sam  8S

Opublikowano

''różnica PO MIĘDZY silverem a brązem jest ogromna''. Jesteś Silverem V, zgaduje że od tygodnia i od razu wyzywasz wszystkich innych od brązów. A jakąś tam różnicę widać dopiero przy Silver I/Silver II....

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Ja gram z brązami 4 a w silverze siedze od 2 miesięcy raz wyżej a raz niżej.

No to masz strasznie niskie mmr, jeśli byś rzeczywiście grał tak jak mówisz to już byś dawno siedział w gold/plat. Na Twoim miejscu odpuściłbym sobie teraz rankedy i próbował swoich sił w natsępnym sezonie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Tacy mądrzy jesteście a sami siedzicie w silverach, goldach. Może koleś nie jest słaby tylko dobiera mu debili do teamu? Też tak miałem wystarczy trochę wprawy co prawda ja gram już od 3 lat+ więc dosyć sporo ale uwierz trening czyni mistrza ;)

Opublikowano

Widocznie się nie da. Naprawdę przykro nam wszystkim, że jesteś skazany same raki i noob teamy. Twój potencjał marnują jakieś brązy, to straszne. Łączymy się z tobą w bólu. [*]

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Czemu do c***a w teamie mam zawsze same brązy, a w enemy same silvery. Te brązy tak ssą pałe, że chyba nie wykurwie następnego meczu.

Silvery też "ssą pałę" tak jak między innymi Ty :)

Ucz się na własnych błędach, a nie narzekasz na team. Z tego można wyjść w 1 dzień.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Legenda
Opublikowano

Jak ma się skilla to jesteś w stanie wygrać bez problemu odpowiednim pickiem i wyjść z dywizji. Jak tak długo siedzisz w silverze to czegoś ci brakuje na wyjście z niego.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Polecam amumu którego w brązie silver nie banują a między innymi poprzez częste ganki robisz grę sam .

Wyszedłem z bronze 5 do silver 2 grając amumu.

Przyjemny na jungli,Epicki do zgankowania linii . Na 6 lvl robisz sam bota :D

Opublikowano

Problem jest taki, ze wygram 2 gry i przegram jedną to wychodze na minusie.

Bo masz mmr brązu. Złapiesz win strike i będzie z górki.sam wychodziłem z b4 i było coraz łatwiej ;) 

Opublikowano

Bo masz mmr brązu. Złapiesz win strike i będzie z górki.sam wychodziłem z b4 i było coraz łatwiej ;)

http://eune.op.gg/summoner/userName=Xazerek

Nie mogę mieć więcej niż 2 wygrane pod rząd.

Wygląda to tak: 2 winy, 1 lose, 2 winy, 1 lose i tak ostatnio w kółko.

A boli mnie to, że 2 winy = 22 lp

1 lose = -28 lp.

Jakbym miał normalne mmr to bym się piął wyżej ale tak to ciągle spadam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...