Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co grać..

HooliganRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, a bardziej może dylemacik. Nie wiem w co grać, dziura w głowie. Aktualnie gram w League of Legends, ale przez ludzi jakich się tam spotyka, można się zrzygać.

Ogólnie chciałem zapytać, w co polecacie grać. Najlepiej multiplayer. Przeglądarka itd. wszystko wchodzi  w grę. Najlepiej gdyby było to F2P ponieważ z funduszami kiepsko! Liczę na waszą pomoc.

PS. Podajcie gry, w które gra dość sporo osób, a nawet dużo osób! :D Dzięki i pozdrawiam!

LrF.gif

Opublikowano

Hmm, neverwinter dość ciekawa gierka, taki mmorpg, unturned ;) CS:GO, trochę kosztuje, ale często są promocje i polecam, może jeszcze Smite, dużo takich gierek, teraz mi z głowy powylatywały ^_^

647041416238306889721.png

Opublikowano

WoW - dużo ściągania i masa czasu na doexpienie do maxa, ale jak już znajdziesz tą gildię, to ludzi których tam spotkałeś nie zapomnisz na parę dobrych lat :) Atmosfera niesamowita, wszyscy są przyjaźnie nastawieni i chętnie pomagają.

Oczywiście mówie o polskich privach :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Hmm, może metin2, gra całkiem spoko, ale oczywiście tylko privy, bo Global się stacza. LoL jest bardzo popularny, ale jak mówiłem atmosfera nie ta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...