Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam bana czy nie?

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodze na nfs world, i rozlaczono z serwerem, na apex uwierzytelnianie chwilowo niedostepne, proboje wbic na chicane, ban. Nfstimes nie pokazuje bym mial bana. Jakies sugestie? Mam te uwierzytelnianie od ok 17:30, na apexie wlasnie wylapalem i jest to uwierzytelnianie, a na chicane bana pokazuje, niezdecydowanie :D

Opublikowano

Czitowalem, ale na 2gim kompie na innym ip i innym koncie ( Rozwiedzeni rodzice = inne modemy neta = inne ip ), te bylo czyste.

Tak czy siak, wczoraj tez mialem to, ale na chicane wbic moglem

Opublikowano

Ja mam podobną sytuacje do twojej, trochę jest to dziwne co wyprawiają ci Administratorzy NFSW.

Dzisiaj kiedy wróciłem z pracy pisało mi że moje konto zostało zbanowane, lecz teraz pisze informacja z tym uwierzytelnieniem.

Opublikowano

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/10207931.page

EA wrote:
If you believe your EA account and/or persona has been incorrectly suspended/banned and you would like to dispute this action, please contact support at [email protected] from your registered email address.
***Note: If you were banned by Punkbuster or GGC-Stream, please know that EA Support cannot assist with unbanning your account. Learn more about disputing a ban with PunkBuster or GGC-Stream.

In the Subject of your email, please write "Banned/Suspended Account - Game/Product Name - Persona Name".

In the Body of your email, please include the following information:

Your Information:

First Name & Last Name:
Game/Product Name:
Persona Name:
Where your game or product was purchased:
Banned or Suspended:
Error/Notification Message received (if any):
Details of your dispute:

Each account and/or persona is reviewed on a case by case basis. Though we make every effort to address these inquiries in less than 24 hours, we ask that you please be patient as it may take some additional time to do a full investigation.
Please note: The majority of banned or suspended accounts are only suspended temporarily. Find more information about the length of your suspension by checking the email address associated with your account.

Be sure to read EA's Account Suspension Policy.

Opublikowano

Jeśli masz uwierzytelnianie to masz bana czasowego, po pewnym czasie powinien zniknąć :)

Po pewnym czasie... dostanie perma :D Tak to teraz działa.

Wchodze na nfs world, i rozlaczono z serwerem, na apex uwierzytelnianie chwilowo niedostepne, proboje wbic na chicane, ban. Nfstimes nie pokazuje bym mial bana. Jakies sugestie? Mam te uwierzytelnianie od ok 17:30, na apexie wlasnie wylapalem i jest to uwierzytelnianie, a na chicane bana pokazuje, niezdecydowanie :D

Profil kierowcy NFS Times nie odzwierciedla statusu gracza w grze i odwrotnie (jeśli masz bana na NFS Times to nie znaczy, że masz bana w grze i odwrotnie).

Używasz/używałeś cheatów/botów - dostajesz bana. Do tego dąży administracja NFSW.

Nie każdy kto używał niedozwolonego oprogramowania dostał bana, ale nie oznacza to, że go nie dostanie :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Błąd z uwierzytelnianiem = ban na konto. Przynajmniej w moim przypadku tak było, a szkoda, bo miałem już 75 aut (żadne się nie powtarzały ^^). Tutaj dowód, żeby nie było, że lecę w bambusa.

517561413573432387580.jpg

Ops, edit - teraz znowu mam 'uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne'.

Opublikowano

Cóż poradzić, trzeba robić nowe konto i grać czysto bez hacków.

Najlepsze jest to że osoby które zostały zbanowane, liczę gdzieś 70% graczy, już nie wróci do gry i nasza przygoda z NFSW się zakończy.

Opublikowano
Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your Need for Speed World account, to be in violation of our Terms of Service.

We have identified that your car was moving in a manner and/or speed that is outside of our normal in-game parameters, and upon further investigation we have detected a pattern of play that provides an unfair advantage over other players outside of the intended in-game mechanics.

As per our Terms of Service you may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:

Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

Due to the above we have permanently blocked your access to Need for Speed World.  

Account closure is reserved for the most serious breaches of our Terms of Service, but can also be applied in cases where an account has accumulated a number of violations over a period of time.

No to idę się rozglądać za nowym PC który uciągnie The Crew :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...