Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu tracę pobrane pliki z DOTA 2?

BucykPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż niedawno zacząłem pobierać Dotę 2. Wszystko pięknie ładnie. Pograłem itd. Potem coś się zepsuło i musiałem od nowa ją pobrać. I tu problem. Pewnego dnia pobrałem sobie 2GB / 6.2GB. Wstrzymuję pobieranie, wyłączam Steam, wyłączam komputer. Następnego dnia zadowolony, że zagram sobie w Dotę uruchamiam Steam klikam biblioteka patrzę a tu 90MB/6.2GB pobrane... Dlaczego tak jest??? Pytam się ponieważ mój internet nie należy do najlepszych ( ok. 250 KB/S pobierania ) i pobieranie jakiejkolwiek gry czy pliku jest dla mnie męką. 

Z góry dziękuję Wam wszystkim za odpowiedź, na którą liczę.

Pozdrawiam

P.S. Czy jest sposób na zatrzymanie tego pobierania? Czy ja robię coś źle wstrzymując pobieranie i wyłączając Steam a potem komputer. Dziękuję.

Opublikowano

Masz na pewno miejsce na dysku? Inne gry na steam ci sie pobieraja dalej jak wylaczysz? 

Miejsca mam ok 800GB a gra wazy 10 czy iles. Inne gry tez sie usuwaja np. Payday The Heist tez. Jednego dnia pobralem chyba 1.5GB a nastepnego nie mialem nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...