Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałające wejście od mikrofonu

piotr11104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pewien problem, otóż pewien czas temu wejście od słuchawek jak i od mikrofonu po prostu przestało działać z przodu mojego komputera, gdy dzisiaj chciałem podłączyć mikrofon jak i słuchawki do tylnego wejścia działały tylko słuchawki. Mikrofon jest z pewnością sprawny. Macie może jakiś pomysł z jakiego powodu tylne wejście od mikrofonu może nie działać?

Opublikowano

Pomyslu jako takiego nie mam ale mam ale mam rozwiazanie, proste i skuteczne bez zabawy.

Kup sobie nowa karte dzwiekowa i juz bo pewnie i tak masz zintegrowana. Takie byle jakie sa na allegro po pare zlotych (do dychy max, oczywiscie z przesylka) a te lepsze to juz od kilkudziesieciu zl ale powiem ci ze lepiej dac ciut wiecej jezeli masz dobre glosniki/sluchawki.

No a jak mam podac jakias przyczyne dlaczego nie dziala to: bo sie zepsulo.

Mialem podobny problem tyle tylko ze mi nie dzialalo jedynie z przodu (kiedys dzialalo) a przyczyna problemu niezidentyfikowana (badz taka jak wyzej)

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...