Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed & Irelia

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zedem grałem dawno i grałem git ogarniam go dziś go kupiłem razem z irelią 

Irelią nie grałem praktycznie wgl nagle j*b 2 mecz Quadra

Czy jacyś doświatczeni gracze mogli by poradzić,dać jakieś wskazówki do tych postaci

triki itp ?

Opublikowano

Jako doświatczony gracz Irelii, którą tak naprawdę grałem tylko na koncie kumpla, mogę powiedzieć, że podobno są nią dobre skrypty.

A tak serio to raczej nie ma na nią specjalnych trików :P Pamiętaj aby używać W i stunować z E (chyba) :D

Opublikowano

Irelia: Przed rozpoczęciem walki najpierw uderz 2x swoim R. Następnie rzucasz się na przeciwnika swoim Q i w tym samym czsie używasz W oraz E (upewnij się, że masz % mniej hp niż przeciwnik) Bij go bij, odpal ewentualnego ignite i dokończ z ULTa. Dzięki takiemu 'kombo' możesz wygrać wiele walk 1v1

Zed: Przed walką harassuj swojego przeciwnika Q. Gdy zdecydujesz się zaatakować przeciwnika rzuć za niego swój cień, użyj Q (tak żeby oba trafiły), odpal ULTa, użyj E (żeby wszystkie zadały dmg). Potem uderzaj jeszcze z AA i ULTi powinno dobić przeciwnika :) Pamiętaj o harassowaniu swego przeciwnika przed walką, to będzie kluczowe :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jak grasz Zedem nie używaj od razu swojego cienia [W], ponieważ np. przeciwnik może Cie unieruchomić / zestunować (pod wieżą) i nie żyjesz. Poke'uj przeciwnika przed walką.

Jeśli chcesz się w niego wbić popatrz, czy masz 200/200 energii i odnowione wszystkie skille (żeby nie było tak, że ultujesz i walniesz go raz z E i ciągle z aa bo to będzie beznadziejne xD).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...