Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić?

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Opłaca się teraz kupić za 35 zł na allegro klucz do CS:GO? Fajna gra? Grałem kiedyś w CS 1.6 ale widzę, że GO wygląda zawaliście i do tego można zarobić kase na nim. Będą jakieś promocje na steamie? Poza tym jak często i jak długo trzeba grać by dostawać te skrzynki, z których wypadają skiny itd.?

Opublikowano

Siemanko. Opłaca się teraz kupić za 35 zł na allegro klucz do CS:GO? Fajna gra? Grałem kiedyś w CS 1.6 ale widzę, że GO wygląda zawaliście i do tego można zarobić kase na nim. Będą jakieś promocje na steamie? Poza tym jak często i jak długo trzeba grać by dostawać te skrzynki, z których wypadają skiny itd.?

Super gierka, lepsze od każdej wersji CS'a. Na csgolounge możesz obstawiwać skiny na drużyny, a potem je sprzedawać, sposób na zarobek bardzo dobry. ;) Skiny lecą na koniec gry. Promocje są dość regularnie, więc wypatruj, ew. allegro :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Oczywiście, ze się oplaca kupić GO za 35 zł. Jest to swietna gra, nie zawiedzuesz się po zakupie ;) Drop zaczyna się bodajże gdy przegrasz 2 godziny, tygodniowo.

Opublikowano

35 zł to obecna cena standardowa, natomiast za kwotę 25-27 zł możesz już nawet "upolować" CS:GO. 

Czy gra warta polecenia? 
Z jednej strony tak, z drugiej nie.
Nie każdemu przypadnie do gustu, gdyż znam wielu osobników co wróciło do "gorszego" 1.6, natomiast od siebie polecę. 

Inny silnik gry i widać wiele różnicy a klimat nadal jest ten sam :) 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Uważaj na oszustów którzy sprzedają klucze kolekcjonerskie(nie działające już). A samego CS'a polecam, zarobiłem już około 100 Euro na Nim :P

Opublikowano

Uważaj na oszustów którzy sprzedają klucze kolekcjonerskie(nie działające już). A samego CS'a polecam, zarobiłem już około 100 Euro na Nim :P

No to gratuluję :D Zakupię na allegro pewnie i dzieki za ostrzeżenie mnie :). Gra mi sie podoba na prawdę :)

Opublikowano

Ja bym poczekał do świąt :D 100% będzie promocja + jakaś kasa wleci do łapy na święta więc będziesz miał też okazję kupić w taniej cenie gre + możliwość doładowania psc lub kupywania kluczy do skrzynek :) może tobie się cos poszczęści ;)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Opłaca, naprawdę. Gra się świetnie, z tym że musisz mieć w miarę dobrą myszkę i słuchawki by grać komfortowo. Zarobić też można, ale to jest jednak ryzyko, jeśli obstawia się skinami mecze. Promocja w święta będzie, raczej na sto procent i sam pewnie kupie sobie wtedy CSa na drugie konto.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...