Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie wykrywa TV podłączonego przez wejście HDMI

kapi023

Pytanie

Opublikowano

Do komputera mam podłączony monitor ale chciałbym też mieć TV i mieć to w trybie rozszerzonym.

Więc robię tak podłączam wejście HDMI do TV a następnie do PC restartuje PC... I nic nie wykrywa mi TV (podłączone przez HDMI)

Kabel działa bo TV pod laptopa da się podłączyć...

Karta graficzna:

-NVIDIA GeForce 650 Ti

Daje limit laków za pomoc...

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli najprawdopodobniej walnięty kabel. Czasem tak jest, że na jednym sprzęcie zadziała, a na drugim nie. Ewentualnie może być uszkodzone gniazdo HDMI w karcie graficznej.

Opublikowano

jak sprawdzić czy gniazdo jest uszkodzone ?

Bo mam taką sytuację że mam 2x wejście VGA ale działa tylko 1 (sprawdzałem przypinając działający kabel,restartując PC itd...)

Opublikowano

mi np w telewizorze 2 boczne gniazda się zjebały w telewizorze ;.. Ale jeżeli telewizor wogóle nie jest wykrywalny przez lapka to możliwe że albo kabel albo wejście.. pobaw się też panelem ustawień od karty ;)

przeczytaj posta jeszcze raz tylko dokładniej proszę.

W panelu ustawień nic niema.

Opublikowano

mi np w telewizorze 2 boczne gniazda się zjebały w telewizorze ;.. Ale jeżeli telewizor wogóle nie jest wykrywalny przez lapka to możliwe że albo kabel albo wejście.. pobaw się też panelem ustawień od karty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...