Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje specjalnego klikacza

Dramortus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje klikacza który będzie wciskał klawisz Tab następnie F1 i trzymał 3 sek i tak w kółko a co 3 min będzie wciskał F2 F3 a raz na 15 min F4 .... da radę coś takiego stworzyć ? Z góry dziękuje za pomoc.

Sprecyzuje potrzebuje botka/cheata który będzie wykonywał powyższą czynność.

Opublikowano

Witam potrzebuje klikacza który będzie wciskał klawisz Tab następnie F1 i trzymał 3 sek i tak w kółko a co 3 min będzie wciskał F2 F3 a raz na 15 min F4 .... da radę coś takiego stworzyć ? Z góry dziękuje za pomoc.

Da rade.

Opublikowano

Za takie odpowiedzi z góry dziękuje ... wiadomo o co chodzi, nie wiem po co udawać głupiego.

Spytałeś się, czy da radę, więc odpowiedziałem.

Tutaj gotowców nie dajemy, stwórz coś sam i jak będziesz mieć problem to pomożemy.

Opublikowano

Spytałeś się, czy da radę, więc odpowiedziałem.

Tutaj gotowców nie dajemy, stwórz coś sam i jak będziesz mieć problem to pomożemy.

Serio gotowców nie ma ? ... z łaski swojej przejrzyj te forum jeszcze raz ^^

Opublikowano
19.Ten dział nie służy do proszenia o wykonanie bota, cheata lub innego programu, lecz pomocy osobom, które taką aplikację chcą napisać. 
Wszelkie tematy łamiące tę zasadę będą przenoszone do kosza.

Coś jeszcze potrzebujesz :)?

Opublikowano

Więc sformułuje to tak ... potrzebuje pomocy do napisania botka,  w czym najlepiej będzie proszę o wstępne instrukcje ...

Liczę że Cie uszczęśliwiłem poprawiając swoje błędy ^^

Opublikowano

Więc sformułuje to tak ... potrzebuje pomocy do napisania botka,  w czym najlepiej będzie proszę o wstępne instrukcje ...

Liczę że Cie uszczęśliwiłem poprawiając swoje błędy ^^

Potrzebne funkcje:

sleep

send/controlsend

Coś jeszcze :)?

Opublikowano

dzięki, następnym razem proszę czytaj ze zrozumieniem ^^ ... w czym. Niestety nie jestem taki super ogarnięty w tej dziedzinie jak Ty ...

Czego jeszcze potrzebujesz? Sam napisałeś w dziale autoit, więc języka i kompilatora nie będę przecież Ci podawał, bo chyba to ogarniasz :).

Opublikowano

K***a mać, bo inaczej nie powiem.

@Dramortus - polecam ci przeczytać sobie TO

I przestań żebrać o kod, bo nikt tu ci nie pomoże. To dział do pomocy z fragmentami kodu albo ogólnej pomocy przy pisaniu kodu, tylko jeśli pytający cokolwiek potrafi a nie dział do żebrania o kod bo ja nie umiem i nie chce mi się uczyć. Jak ci się nie chce to przykro nam, nam też się nie chce pomagać idiotom.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Phoenix_PL jeżeli już skończyłeś hejtować to będę wdzięczny :P ktoś z stąd udzielił mi normalnej odpowiedzi. Do zamknięcia.

Wystarczyłoby żebyś napisał tyle ... 

@Dramortus - polecam ci przeczytać sobie TO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...