Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

csgo lounge

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

czemu nie czyta mi ekwipunku od 2 tyg? nie mam prywatnego profilu i odświeżanie nie działa, inna przegląarka nie działa, relog nie działa

Opublikowano

siema

czemu nie czyta mi ekwipunku od 2 tyg? nie mam prywatnego profilu i odświeżanie nie działa, inna przegląarka nie działa, relog nie działa

Też tak miałem przez około tydzień, zdenerwowałem się, zacząłem odświeżać stronę aż w końcu zadziałało. Jest to jakiś BUG i leży po stronie csgolounge.

Opublikowano

siema

Ustaw najlepiej wszystko na publiczne.

Rób jak @Slasher_ bij w te F5 aż może się coś uda bo im się często ścinają boty.

Opublikowano

Ale ja od tygodnia przez 3h dziennie odświeżam na lapku obok i nic ;_;

A gdzie ekwipunek się ustawia na publiczny? Raczej mam ale warto sprawdzić

Opublikowano

Wejdz na steam w ustawienia prywatnosci/ekwipunek/widocznosc i ustaw na prywatny po 10minutach zmien znow na publiczny to pomoze ;)

Opublikowano

Często wina leży po stronie lounge, sam miałem problem przez 3 dni, a później na dwa miesiące było git. Teraz często tak się dzieje jak serwery są przeciążone lub po jakimś skończonym meczu.

Pobaw się profilem, pozmieniaj na kilka h, a później to samo lub zmień ID na poziomie edycji profilu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...