Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoda człowieka, a szkoda zwierzęcia

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Frezer212

Zwierzęta potrafią być mądrzejsze od ludzi.

@Marcoly

Po 1. Nie obchodzi mnie twoje życie to, że ty jesteś słaby i nie potrafisz przyjebać to nie mój problem, serio.

Po 2. 'A najlepsza beka jest wtedy, kiedy okazuje się że tymi obrońcami zwierząt są seby z Otaku w awatarze'

Powiedz, że jest randomowym sebom, skrytykuj go, że ogląda anime i lubi cosplaye to trzeba mieć dopiero zjebane życie seby.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Frezer212

Zwierzęta potrafią być mądrzejsze od ludzi.

@Marcoly

Po 1. Nie obchodzi mnie twoje życie to, że ty jesteś słaby i nie potrafisz przyjebać to nie mój problem, serio.

Po 2. 'A najlepsza beka jest wtedy, kiedy okazuje się że tymi obrońcami zwierząt są seby z Otaku w awatarze'

Powiedz, że jest randomowym sebom, skrytykuj go, że ogląda anime i lubi cosplaye to trzeba mieć dopiero zjebane życie seby.

Bądźmy poważni. Jakbyś takiemu zajebał to prawdopodobnie trafiłbyś na OIOM. Masz chociaż z 25 w tym marnym bicu? Bez tego nawet nie ruszysz normalnego człowieka, nie gimbopizdy.

Opublikowano

Bądźmy poważni. Jakbyś takiemu zajebał to prawdopodobnie trafiłbyś na OIOM. Masz chociaż z 25 w tym marnym bicu? Bez tego nawet nie ruszysz normalnego człowieka, nie gimbopizdy.

Zacznijmy od tego, że zwykły człowiek bez problemów psychicznych nie zabiłby psa bez powodu.

Człowieka psychicznego walniesz raz i zacznie:

a) Uciekać

B) Ryczeć

c) Szarpać się, wtedy dajesz kolejny strzał w ucho/nos/brodę i leży.

Opublikowano

zwierzęta są często bardziej wartościowe od ludzi, z których duża część to zwykłe śmiecie, psy są np. wierne i bezinteresowne :)

nie lubię jak ktoś krzywdzi bez powodu  i ludzi i zwierzęta, takim osobom brak empatii = niski iloraz inteligencji, nie są w stanie sobie wyobrazić co czuje 2 osoba/zwierze więc robią co im się żywnie podoba, czyli są po prostu gównem

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że zwykły człowiek bez problemów psychicznych nie zabiłby psa bez powodu.

a) Uciekać

B) Ryczeć

Psychicznego? Chyba nie znasz takich ludzi. Ostatnio ziomek "droczył się" z takim a teraz ma połamane żebra i wstrząs mózgu, więc nie wiem czy japońskie sztuki walki tutaj pomogą.

Opublikowano

a) Uciekać

B) Ryczeć

D) Napierdalać, dopóki nie zabije.

Chociaż może jak ubije cwaniaczka, to psa zostawi.

Przynajmniej dostałbyś pośmiertny medal.

Poświęcił życie dla psa, który potem nasikał na jego zwłoki xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Pewnie w EP nr 666 Ded Nołt główny bohater (suchoklates) walczył z 2x większym typem i go rozjebał jednym ciosem. Zaraz Ci powiedzą "pies nigdy nie nasika na zwłoki swojego pana/żywiciela/polaczka" xD

Opublikowano

Zwierzęta nie są tak inteligentne, aby przewidzieć intencje danej osoby, nie są również w stanie samodzielnie się obronić, dlatego empatia dla takiego stworzenia może być większa, niż dla człowieka. 

Poza tym nie zgodzę się z tą częścią, która mówi, że takie nikomu niewadzące istoty mają mniejszą wartość od każdego człowieka, bo wszyscy mordercy, pedofile itd. nie wnoszą do społeczeństwa absolutnie nic pożytecznego, natomiast zwierzęta domowe potrafią chociażby poprawić humor.

Opublikowano

Psychicznego? Chyba nie znasz takich ludzi. Ostatnio ziomek "droczył się" z takim a teraz ma połamane żebra i wstrząs mózgu, więc nie wiem czy japońskie sztuki walki tutaj pomogą.

To był ciotą i tyle, zapewne podobny do Ciebie.

Wybacz, pomyliłeś chyba psa z kotem, bo to one potrafią nawet zjeść zwłoki właściciela jeżeli właściciel był zły.

Pewnie w EP nr 666 Ded Nołt główny bohater (suchoklates) walczył z 2x większym typem i go rozjebał jednym ciosem. Zaraz Ci powiedzą "pies nigdy nie nasika na zwłoki swojego pana/żywiciela/polaczka" xD

Nie oglądałem death note, dla mnie to badziew jakich mało, wybacz nie wiem o czym gadasz.

@Miszczu

+1

Opublikowano

To był ciotą i tyle, zapewne podobny do Ciebie.

No jasne, typ 1,85m trenujący na K1 i MMA na pewno jest pizdą. Ja to samo, piździak ze mnie. Idź dalej oglądaj anime i baw się w cosplaye, bo ulicy chyba nie widziałeś na oczy.

Opublikowano

Ogólnie kiedyś oglądałem film Noe Wybrany przez Boga i był tam mądry tekst który zapadł mi w pamięci, a mianowicie "Zwierzęta zachowują się ciągle jak w ogrodzie eden"

Praktycznie każdy zwierzak od urodzenia nie jest agresywny, lecz ludzie i świat zmuszają zwierzęta do zmian. Powiedzcie mi czemu zabijają jakieś tygrysy ? bo k***a jakaś bogata pani musi mieć płaszcz z jego skóry ? ludzie k***a myślą tylko o sobie, a reszta na tym cierpi. Wszystko zmierza w złym kierunku po prostu.

Dodam też, że człowiek ma wolną wolę i robi co mu się spodoba. Ja nie mówię, że bym pozabijał tych wszystkich ludzi którzy krzywdzą zwierzęta. Oni i tak umrą jak każdy więc po co tracić czas? Nie chce być ojcem, bo się do tego nie nadaje chyba że się coś zmieni w przyszłości.

Opublikowano

No jasne, typ 1,85m trenujący na K1 i MMA na pewno jest pizdą. Ja to samo, piździak ze mnie. Idź dalej oglądaj anime i baw się w cosplaye, bo ulicy chyba nie widziałeś na oczy.

Człowieku, mylisz pojęcia. Otaku często właśnie jest na dworze, rzadko przebywa 24/7 przed pc'tem.

Cosplaye? To chyba normalne, że jako mężczyzna lubię popatrzeć na kobiety w przeciwieństwie do twojego otoczenia pedałków.

Pi*da z Ciebie, masz rację :).

Co z tego, że trenuje k1 i mma? Jest ciotą i tyle, twarzą w twarz jest lamuskiem.

@AV

Jeżeli chcecie wyżywać się na czymś, za swoje słabe życie, to wyżywajcie się na sobie :).

@Frezer212

Potrafią to, że nie gadają po 'naszemu' nie oznacza, że są głupsze, bo ich nie słyszymy.

Opublikowano

Ehh,każdy "ZAJEBAŁ BYM MU W MORDĘ!!!! I BY NIE ŻYŁ SKURWIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Czasami psy/koty są mądrzejsi niż ludzie,np mój 1 kot był mądrzejszy od mojego kolegi bo kot umiał zjeść spokojnie z miski :_:

Czasami widzę p****ów co pod kościołem żebrzą o 2zł a tak naprawde to są bogaci w chuyy,więc człowiek może być sprytny  :unsure:

Opublikowano

Głupie wypowiedzi można tu zauważyć i to bez problemu...

Mogę się założyć, że każdemu z was byłoby szkoda:

Człowieka (pomyśl o dziewczynie/chłopaku, którą/ego kochasz i pomyśl, że nagle ta osoba miałaby umrzeć).

To samo ze swoim lub jakimś małym pieskiem...

Opublikowano

Na pewno nie pomożecie tym zwierzętom siedząc przed komputerem i pokazywaniem na tym forum jacy to z was bohaterzy, i komu byście nie dojebali xD

Opublikowano

Dyskusja strasznie o szerokich kątach rozumowania. 

Każdy odczuwa inaczej, jednych nie rusza nic, drugich natomiast wszystko. 
Każdy ma inny charakter, oraz każda osoba inaczej reaguje na to co odbiera z "zewnątrz". 

Patrząc jak giną ludzie na tych wszystkich wyniszczających świat konfliktach nie jestem tym ani trochę wzruszony, patrząc jak mordują i są mordowane młode pokolenia, ale dlaczego? 
Jesteśmy przyzwyczajani do tego, że tak jest, stwierdzamy po prostu, że te narody są głupie i nie interesuje nas jak to wygląda. 
Umierają bo walczą, walczą bo chcą coś osiągnąć a inni chcą im to zabrać, świata nie zmienimy i po co do tego dążyć skoro każde dążenie do zmiany przynosi kolejne konflikty? 

Po co ONZ, szczyty, jakieś NATO, jak nie wykorzystuje się tego w żaden sposób w realnych okolicznościach potrzeby wykorzystania tego? 

Zwierzęta dla mnie to inna sprawa, ponieważ żal mi ludzi i sam ochotę mam skoczyć do kogoś jak widzę, że kupuje psa, nie dba o niego, męczy go albo wyrzuci go po chwili i ginie pod kołami samochodu próbując wrócić do domu. 

Czemu jest winne to małe zwierze, które chciało spędzić życie z swoim właścicielem?

Psa odróżnia to od małego dziecka, że z małego dziecka da się zrobić bombę, a z zwierzęcia usiłując nawet, nie zrobimy bo on zawsze będzie chciał być wierny przy nas.

Każde nawet najgłupsze zwierze. 
Chociaż jakichś węży czy czegoś mi nie szkoda, bo to zakały ludzkości :| 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Ludzi nie powinno się traktować jak bezwartościowe przedmioty, a o zwierzęta się troszczyć.

Zero humanizmu w Twoim postępowaniu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ludzie mnie nie obchodzą, jedynie jakby mi dziewczyna umarła/ktoś bliski/z rodziny to wtedy boli, nawet myślę że powinno się zrzucić na kraje typu Afryka, jakąś bombę np atomową, nuklearną. Lubie zwierzęta, sam mam ich nawet dużo, i też boli jak cierpią :P.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jako że jesteśmy ludźmi to chronimy i ratujemy siebie nawzajem ( nie mówię tu o jakiś przypadkach morderstw itp.) zwierzęta też ponieważ potrafimy ochronić je, wyleczyć. A za to takie zwierze nie uratuje człowieka (nie mówie tutaj o wszystkich) ale nie wyleczy, nie pomoże itp.

Według mnie trudna sprawa. Ale to chyba normalne, że w razie zagrożenia 99,9% wybrała by człowieka, a nie zwierze. 

Logo.JPG

Opublikowano

Jeeezu jakie debile tu są... Takich to normalnie za jaja powywieszać.. Człowiek jest w stanie się obronić i powie co boli itp. a pies to co? Sprawa sprzed kilku lat huje psa przyczepili do samochodu i jezdzili po miescie az zdechł. K***a aż się w człeku gotuje jak taką patologię widzi..

Opublikowano

Ludzie mnie nie obchodzą, jedynie jakby mi dziewczyna umarła/ktoś bliski/z rodziny to wtedy boli, nawet myślę że powinno się zrzucić na kraje typu Afryka, jakąś bombę np atomową, nuklearną. Lubie zwierzęta, sam mam ich nawet dużo, i też boli jak cierpią :P.

Rzeczywiście.. Afryka to jest kraj.. :D

Opublikowano

Powiem Ci tak wole zabić człowieka niż zwierze. Co zwierze winne? że żyje? no dobra myśliwi są ale niech robią szybko i bezboleśnie.

A nie postrzelić i jeszcze psami szczuć na zwierze.

Człowiek winny wielu czynom. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...