Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot na Negros PL

anonim867

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest jeszcze możliwość używania fishboów na negrosie?

Pytam bo od niedawna wróciłem do gry i już zbanowali mi 36 postaci za fishbota. Łowie w niedozwolonym miejscu( nie da się tu łowić na legalu) czyli na trawce, a to z tego względu , że zawsze tak robiłem i dostawałem bana co 2-3 dni ( co mi się dużo bardziej opłaca niż łowić w normalnym miejscu gdzie zazwyczaj kończyło się tym , że postacie zostały przesunięte na wolnym przez innych graczy w wyniku czego nic nie złowiły no i bana też nie zarobiły) czasem co kilka godzin jak GM zobaczy a teraz dostaje notorycznie bana. Godzina bocenia i wykrywa mi Gma, przed chwilą tak miałem i ledwo zdążyłem kilka malży przerzucić xD

Czy jest jakieś bezpieczne miejsce aktualnie do bocenia na fishbocie? tylko nie mówcie mi m1 rybak bo tam co chwilę noobki leją albo zagadują a ja mam zamiar bocić co najmniej kilka godzin bez zaglądania na konto.

Czy ktoś z was jeszcze boci fishbotem na negrosie i może podzielić się swą tajemną wiedzą nie dostawania bana co 2-3 h ?

Mi się osobiście wydaje, że z powodu łączenia serwerów na serwer przypada więcej Gmów i częściej sprawdzają tylko tam gdzie ja bywam , GM ewidentnie musi się teleportować do mnie , ciekaw jestem czy oni sprawdzają np. pozycję graczy i potem szybo teleportują się do "podejrzaych" czy jak bo ostatnio na tego typu bocienie są bardzo skuteczni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...