Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]Zadanie od Ignaza g2nk

SzczypiecOu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziałem na internecie że wiele osób ma problem z tym zadaniem 

i nie jest tłumaczone dokładnie więc tak po kolei powiem wam jak ja to zrobiłem ;)

- należy wziąć zwoje od ignaza i udać się do constantina

- tam trzeba go pobić jest sam więc nie zauważy tego nikt inny a zwłaszcza strażnicy :D

- po oklepaniu facjaty jegomościa w tym przypadku constantina trzeba z nim porozmawiać

on powie że do wie się o tym lord andre

- gdy już z nim porozmawiamy trzeba użyć na nim zwoju zapomnienia który dostaliśmy od ignaza i znowu porozmawiać

Zadanie wykonane teraz można udać się do ignaza otrzymamy 100 punktów doświadczenia

i może on nas nauczyć podstaw alchemi :)

mam nadzieję że pomogłem jak ktoś ma jakieś uwagi pisać ;) (jeśli chcecie więcej przydatnych poradników proszę o małego + :D

Opublikowano

Poradnik bezsensu, jednak tym wielkim amatorów gothic'a może się przydać. Ja zawsze pobijałem Ignaza i na nim używałem lub na jakimś obywatelu.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Większość osób grających w tą grę powinno wiedzieć, no ale jeżeli ktoś jest zielony, lub po prostu wrócił do gry po długim czasie to się przyda.

Opublikowano

Proponuje zlać Ignaza :D jak nie uczycie się alchemii :)  nie dość że wykonamy zadanie to zgarniemy jego zwoje :) a są dość ciekawe bo między innymi przemiana w zębacza :D (ja to przynajmniej z niego wyciągnąłem)

Opublikowano

Przecież o tym można przeczytać na pierwszej lepszej stronie o Gothicu i raczej myślę, że osoba szukająca informacji o nim będzie właśnie tam szukała w pierwszej kolejności. Nie potępiam Cię ani nic aczkolwiek wymyślaj coś nowego, choć wątpię aby było coś takiego przy tak "starej" grze.

Opublikowano

Poza tym Ignaz to nie jedyna osoba ktora nauczy nas alchemii... No i zadanie mozna wykonac obijajac facjate praktycznie kazdego NPC ktory ma jakies imie inne niz 'obywatel' :) 

leaderboard-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...