Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Reklamy - pomoc.

Vassopent

Pytanie

Opublikowano

Cześć.

Potrzebuję jakiegoś sprawdzonego programu który zablokuje mi reklamy które wyskakują mi na przeglądarkach.

Zawsze po formacie jest tak, że pobiorę jakiś program który jest mi potrzebny i nagle wyskakuje mase przeróżnych reklam które spowalniają prace przeglądarek.

Niestety zapomniałem nazwy tego programu do blokowania reklam -.- Cholera to był sprawdzony program i zawsze blokował wszystkie reklamy, bo inne program blokowały część...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ani Adblock ani adwcleaner nie pomogły, dalej wyskakuje krocie reklam na stronach internetowych...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

"Cebulaczki tak we łbach majo, że każde gówno zaklikajo" ~artur9010

A tak serio, nazwiązując do moich życiowych cytatów,

tak to jest jak sie klika cały czas Dalej, dalej, dalej, instaluj, dalej, tak chce pobrać Trojan2014, tak chce pobrać SpalMójToster, tak chce pobrać LagujacySyf, tak chce aby moja płyta główna wybuchła, dalej, ok.

Adwcleaner i po sprawie <:

Opublikowano

"Cebulaczki tak we łbach majo, że każde gówno zaklikajo" ~artur9010

A tak serio, nazwiązując do moich życiowych cytatów,

tak to jest jak sie klika cały czas Dalej, dalej, dalej, instaluj, dalej, tak chce pobrać Trojan2014, tak chce pobrać SpalMójToster, tak chce pobrać LagujacySyf, tak chce aby moja płyta główna wybuchła, dalej, ok.

Adwcleaner i po sprawie <:

To wiedz kolego, że Adwcleaner nie pomógł ;]

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Cześć.

Potrzebuję jakiegoś sprawdzonego programu który zablokuje mi reklamy które wyskakują mi na przeglądarkach.

Zawsze po formacie jest tak, że pobiorę jakiś program który jest mi potrzebny i nagle wyskakuje mase przeróżnych reklam które spowalniają prace przeglądarek.

Niestety zapomniałem nazwy tego programu do blokowania reklam -.- Cholera to był sprawdzony program i zawsze blokował wszystkie reklamy, bo inne program blokowały część...

Jeśli pobiera się programy z dobrych programów czy innych tego typu stron to tak jest..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...