Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Trade Hacka na XenoxMT2

KaMaDiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak widać szukam trade hacka na xenoxmt2 i nikt niech mi niemówi że nieistnieje bo jest a dowiedziałem się że jest na xenox i więc go szukam (wszelkie pomoce będą nagrodzone)

:D :D :D :D

Opublikowano

Nie ma i nigdy nie bylo ZADNYCH TRADE HACKOW!

Sa to jedynie efekty wizualne...

PS. Najpierw wez sie za nauke, a potem zakladaj bezsensowne tematy, bo od tresci tego tematu bola oczy.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

pisałem już to kiedyś ale napisze jeszcze raz trade hack nie istanieje nie da się zabrać itemów przez clienta bez zgody użytkownika musi być połączenie z bazą do której nie masz dostępu.

Opublikowano

Temat wałkowany chyba od samego początku powstania Metina. 

Trade hack nie istnieje, nie masz możliwości by go w ogóle znaleźć. 

Opublikowano

Takie gówno, jak Trade Hack to tylko pomysł tepych graczy. Uważają że odpalą cmd wpiszą komendę a tak na serio sobie akceptują z drugiego okna. Jeszcze raz powiem, nigdy takiego gówna nie będzie.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Jak koledzy wyżej: Trade Hacka nie ma. Możesz sobie widzieć milion filmików pokazujących jego działanie, a i tak link do rzekomego "hacka", to trojan/keylogger. Pobawienie się w pythonie i zrobienie wizualnego efektu to co innego. 

Jak już by ktoś genialny zrobił takiego hacka to znaczyło by, że by był na tyle inteligentny, że nie udostępnił by go w internecie. 

Pomyśl:

1)Ktoś z*********e mądry robi Trade hacka.

2)Udostępnia go na jakimś forum o Metin2.

3)Ludzie go pobierają.

4)GGWP Właśnie pozbawiono graczy wymiany zbroi/bronie itp. 

5)Ludzie nie grają w metina, bo nie mogą normalnie handlować.

6)Gra upada, a Ty nie masz w co grać.

*4.1) Ew. Administracja serwerów(mówię o GameForge, a nie jakiś baranach administratorach privów) łata błąd, który umożliwia okradanie ludzi.

*4.2) Autor hacka nie może sobię skorzystać z efektów swojej pracy i jest wk***iony. 

* Inne opcje

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Mylicie się, moi drodzy koledzy :) Trade Hack istniał około 2008 roku, lecz tak się na niego napalili i zrobili taką aferę, że teraz nie ma i nie będzie żadnego trade hacka. Pozdrawiam :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Tematy pt. "SZUKAM TRADE HACKA" powinny być usuwane !!! NIGDY NIE BYŁO TRADE HACKA I NIE BĘDZIE. Nie jest możliwe kontrolowanie innego konta przez jeden plik.

Opublikowano

Ten, kto nie doświadczył kradzieży ten nie uwierzy. Ja zostałem okradziony tradehackiem na serwerze nightcore.pl... Wystarczy pokazać cokolwiek na handlu i klikając na X by zamknąć okno handlu zostaje dokonany pomyślnie..

Sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...