Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS World nie pokazuje wyścigów online

KrzyChuV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem chciałem pograć w nfs world i przeszedłem ten pierwszy wyścig i mam następujący problem. Na mapie mam tylko 4 wyścigi do zagrania i w każdym jest tylko tryb ,,jednoosobowy,,. Nie mam jak nabić lvl 2 bo te wyscigi nie dają już doświadczenia ani kasy. Nie wiem co mam z tym zrobić żeby dało się jeździć z innymi prawdziwymi graczami i nabijać lvl i odblokować nowe wyścigi i pościgi ? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz :)

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem chciałem pograć w nfs world i przeszedłem ten pierwszy wyścig i mam następujący problem. Na mapie mam tylko 4 wyścigi do zagrania i w każdym jest tylko tryb ,,jednoosobowy,,. Nie mam jak nabić lvl 2 bo te wyscigi nie dają już doświadczenia ani kasy. Nie wiem co mam z tym zrobić żeby dało się jeździć z innymi prawdziwymi graczami i nabijać lvl i odblokować nowe wyścigi i pościgi ? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz :)

Widocznie są problemy techniczne i nie otrzymujesz reputacji i gotówki za wyścigi.

Spróbuj ponownie uruchomić grę i przejechać ten wyścig.

HB5fLf7.png

Opublikowano

włączałem już od nowa gra i nic. Graczy mi pokazuje ale nie pokazuje mi wyścigów online. No to nawet jak 2 lvl nabija się na wyscigach single to i tak one juz mi nie dają kasy ani doświadczenia. :(

Opublikowano

włączałem już od nowa gra i nic. Graczy mi pokazuje ale nie pokazuje mi wyścigów online. No to nawet jak 2 lvl nabija się na wyscigach single to i tak one juz mi nie dają kasy ani doświadczenia. :(

Musisz zaczekać aż sytuacja w grze się ustabilizuje (do kilku godzin powinno być wszystko w porządku).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...