Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Inject.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja z tym mam problem ? Wczoraj wszystko normalnie działało dzisiaj włączam L# , Lola, wchodze sobie do gry a tu patrze że nawet nie ma tego zielonego okienka na górze, o skryptach nawet nie ma co pisać bo jak nie działa inject to jak mają działać skrypty ? . Proszę o pomoc .

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Naprawione. Wystarczy reset pc. :| a jak nie to usun folder z %appdata% tam jest ta nazwa league sharp czy coś takiego.

Temat do zamknięcia

Sygnatura.jpg

Opublikowano

5 resetów nawet nie pomogło, wszystkie sterowniki zainstalowane, usuwałem ten folder z %appdata% już setki razy, testowałem paczkę od hehem czy jakoś tak i tą orginalną od jodusame. Kombinowałem ze zgodnością z innymi windowsami, kombinowałem z włączeniem podczas ładowania gry i w trakcie, Odpalałem oczywiście jako administrator, antywirek wyłączony, Wszystkie programy typu Lolrecorder czy Curse ( programy wstrzykujące się w lola ) pousuwane z komputera. NIC NIE DZIAŁA ! nawet na irc nikt nie wie jak to naprawić. Ten problem ma jakieś 2/3% użytkowników L# i nikt nie wie jak nam pomóc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...