Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krawy Mieczyk +9 Pl

Meszuge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie ;d a Mam pytanie ;d Weszlo kd?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

informuje że to był PIERWSZY krwawy +9 na serwie ....a ty o takim tylko pomarzyć możesz

co drugi bogatszy człowiek się pytał czy jest na sell ..

Opublikowano

@Meszuge "pomarzyć możesz"? czy ty sobie jaja robisz? moje sztylety więcej warte od twojego całego eq...

bo choćby był w 1 dzien otwarcia na serwie to i tak nie byłby tyle warty, po 2 nikt nie wyda 20kk na początku gry bo może kupić lat maga/ hms-a+7 za 3kk a to taka wielka różnica w DMG nie jest. Jeśli myślisz że jesteś najlepszy i masz najlepsze eq i każdy marzyć o takim może to sie mylisz

BARDZO PROSZĘ O DUŻO MINUSÓW CHCE MIEĆ NAJWIĘCEJ NA MPC, PRZYCZYŃ SIE DO TEGO ;]

Opublikowano

@Cr3nal powiedziałbym ze marzyłbym żeby takiego mieć więc powiedziałem mu ze wcale że nie ponieważ moje sztylety są lepsze od jego całego eq

Opublikowano

ok nie ma sprawy tylko sie kapałem dam nowy temat w mediach

i co dream "dorosły" 12latku, zdziwiony? ze ty takich nie masz? zal ci pupke sciska?pozdro&potańcz i nie sugeruj pierw czegoś choć nie masz pewności

moje siamse:

55327553660312875852.jpg

Opublikowano

Kiecol myślałem że kit wciskasz....

ale to jednak prawda jesteś KOX sorry do 1 posta dałem +...

ale do 2 minus

Opublikowano

kiecol tylko nie przesadzaj zbytnio, ze masz np siemensy +9 to nie jestes lepszy od kogos bo zaczynam wyobrazac sobie ciebie w grze jak szpanujesz

byle os moze teraz miec eq +9 nie wysilajac sie zbytnio i kupujac yang ba allegro i mam niby takiej os zazdroscic itp ?

@ nie mowie ze kupiles kase na allegro wnioskuje tylko ze nie ocenia sie os po eq

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

No kiecol teraz dowaliłeś zapłaciłeś za nie 70-80kk , fajnie, na 50 lvlu , a moge się założyć że kupiłeś na allegro kase.

Opublikowano

bonować np do dt .. krytyk też się przydaje wiec wiesz ...

4 x Droższe, to na pewno twój skrren ? Znasz się na cenach nie ma co . PS . ja wkładałem do tego krwawego 6 x 3 kd +4

i mi nie mów ze nie wiem jak wchodzą ...

Opublikowano

Sorry za duble ...

Co do reszty eq to minimum +7 ...

Obecnie Boga +8 3x kd +4

hms +8 3 kd +3

żelak +9

białe złoto +9 3 przetopy

ebo +9 3 przetopy 3 bony

buty 10 krytyka

abs po 15 % na 2 i 1 rękę w kolcach naszyjnikach butach zbrojach

naszyjnik z niebiańskich +8 3 przetopy

Masz lepsze Eq ?

Opublikowano

Nie używałem żadnego FB ani nic.

Gdybyście mieli takiego woja:

75566449441072099661.jpg - już ban

to byście wiedzieli jak sie zarabia grubą kase (eq było ściągnięte ponieważ testowałem skille na moim bodym) na bodym był kumpel.

Cr3nal zal ci dupke ściska? że ty masz mentala 30lvl i silne na m1 (weszło na 17pkt) eq+4 i jak widzisz kogoś z eq+9 to cie skręca i stwierdzasz że kupił kase na allegro?

Opublikowano

Meszuge na prawdę już nie masz co powiedzieć? i jakiej historyjki wykminić? zazdrościsz po prostu i już mówisz że kradziony albo allegro po prostu to jest zazdrość

Opublikowano

ja pierdole po prostu zazdrość no znam sie na cenach ten krwawy 20kk a siamsy 75/80 KafraneK był 100x bardziej cenny niż twoje eq po prostu uważasz sie za pempka świata i nikt nie może mieć nic lepszego od ciebie? pozdro&potańcz

Opublikowano

Znajdź mi krwawego +9 nawet 3 spalone bez bonów za 20kk wstaw skrrena to pogadamy . NIE znajdziesz prawie 100% pewności Najtańszy jakiego widziałem to 35kk ale to było 2 tygodnie temu a nie półtora roku temu ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...