Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch Csyt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic by się nie stało ;( Po prostu nie działa jak wrzucasz do niego tą łatkę...

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Uczeń
Opublikowano

ja zrobilem tak ze zainstalowalem metka 08 i wkleilem tego patcha - pliki z packa podmienilem i do glownego wkleilem launchera. csyt2 dziala (nie widac chyba 2 ulepszaczy) all hwangi itp sa tylko nie ma polskich nazw tylko same kwadraciki, ja mam kwadraciki bo nie mam językow azjatyckich zainstalowanych a kto ma te jezyki powinien miec krzaczki. najlepiej sciagnac pierwszego lepszgo chiniola i tam wkleic tego patcha :P byl gdzies temat z clientami ale niestety nie pamietam gdzie :P mam nadieje ze pomoglem :D

Pomogłem?? Daj +

:D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

beu2.jpg

Opublikowano

@UP

LsYt2 to dupa, zaraz AjPlej da reje i bedzie tyle noobkow co na csyt2 ...

@Beu

To nie dziala ...

A jak u Cb dziala to chociaz polskie bony sa ?

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Uczeń
Opublikowano

musisz sciagnac csyt2patch ze stronki csyt2, pliki z packa podmieniasz a te 3 pliki co nie sa w packu dajesz do glownego folderu. zainstaluj tego patcha nie od razu do folderu metka tylko np. na pulpit. tam sa 3 pliki i folder pack. pliki z packa podmien a te 3 pliki wrzuc go glownego i odpal plik metin2.exe ktory byl w patchu :D niestety wszystko mam w kwadracikach (jesli masz jezyki zainstalowane bedziesz mial krzaczki) jak dla mnie to nie widze problemu z bonami. masz powiedzmy sokola +9 w niej masz NNO i jeszcze jakies 6 bonow :P jesli je zapamietasz wchodzisz na clienta i robisz tarcze na 90lvl i wiesz jakie masz bony :P a jesli bedziesz kupowal to alebo zapytaj jakie ma bony albo kupuj na ślepo xD

Pomogłem?? Daj +

:D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

beu2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...