Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo dziwna sytuacja w NFS World

adamkoppel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed chwilą spotkałem się z bardzo dziwną sytuacją. Jak wiadomo dziś wprowadzona została nowa rotacja, więc chciałem kupić trzy samochody. Przy kupnie trzeciego gra się wyłączyła i pojawił się komunikat "Rozłączono z serwerem". Teraz, gdy próbuję wejść do gry wyświetla się "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne". Próbowałem to zrobić na dwóch kontach i na obu to samo. Ktoś spotkał się ostatnio z taką sytuacją?

Opublikowano

Już działa wszystko ok. Ale teraz będzie lipa, bo ciężko będzie kupić 10 aut, żeby achievementy wbić  :unsure:  Moim zdaniem nowe zabezpieczenia są aż przesadzone.

Opublikowano

Już działa wszystko ok. Ale teraz będzie lipa, bo ciężko będzie kupić 10 aut, żeby achievementy wbić  :unsure:  Moim zdaniem nowe zabezpieczenia są aż przesadzone.

Do następnej rotacji zdążysz :P Masz rację

Opublikowano

Ja natomiast mam jeszcze dziwniejszą sytuację. Dzisiaj chciałem się zalogować na konto i wyskoczyło mi okno, że złamałem regulamin...(czyli ban), ale 5 minut później wyskoczyło mi okno przy próbie logowania, że uwierzytelnianie jest niedostępne. Chwile później mogłem się zalogować normalnie do gry, żeby po minucie znowu dostać komunikat o uwierzytelnianiu. Co oni się tak bawią tymi kontami?  o.O

Opublikowano

Albo coś testują albo coś im się zrypało bo dostałem rano bana czasowego, teraz mogłem przez chwilę grać, rozłączyło mnie z serwerem(błąd połączenia a neta cały czas miałem) i znowu mam uwierzytelnienie jest obecnie nie dostępne :P

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Ja natomiast mam jeszcze dziwniejszą sytuację. Dzisiaj chciałem się zalogować na konto i wyskoczyło mi okno, że złamałem regulamin...(czyli ban), ale 5 minut później wyskoczyło mi okno przy próbie logowania, że uwierzytelnianie jest niedostępne. Chwile później mogłem się zalogować normalnie do gry, żeby po minucie znowu dostać komunikat o uwierzytelnianiu. Co oni się tak bawią tymi kontami?  o.O

Witam ,mam tak samo jak marshall dziwna sprawa bo na maila nic od nich nie dostalem

Albo coś testują albo coś im się zrypało bo dostałem rano bana czasowego, teraz mogłem przez chwilę grać, rozłączyło mnie z serwerem(błąd połączenia a neta cały czas miałem) i znowu mam uwierzytelnienie jest obecnie nie dostępne :P

Zapewne używaliście wcześniej cheatów/botów :)

Uwierzytelnianie będzie Wam dokuczało na każdym kroku (po sprzedaży auta, po przejechaniu wyścigu itp.).

Po jakimś czasie konto zostanie zablokowane.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zapewne używaliście wcześniej cheatów/botów :)

Uwierzytelnianie będzie Wam dokuczało na każdym kroku (po sprzedaży auta, po przejechaniu wyścigu itp.).

Po jakimś czasie konto zostanie zablokowane.

Dzięki za info, przynajmniej wiem na czym stoję :P

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Zalogowałem się do worlda, dosłownie podczas ekranu ładowania gra mnie wywaliła z błędem uwierzytelniania.

Po kilku godzinach dostałem bana [za używanie daaaawno TE bota]... 

Zobaczę jutro, czy też będę miał bana.

Chyba zbanują 99% graczy :P

p.s. nie dostałem maila.

f

Opublikowano

Zalogowałem się do worlda, dosłownie podczas ekranu ładowania gra mnie wywaliła z błędem uwierzytelniania.

p.s. nie dostałem maila.

Też tak mam tyle, że najpierw dostałem perma a potem miałem błąd z uwierzytelnieniem. 

Opublikowano

p.s. nie dostałem maila.

Wiadomość na pocztę dostaniesz z kilkudniowym opóźnieniem :P

HB5fLf7.png

Opublikowano

EA wrote:

If you believe your EA account and/or persona has been incorrectly suspended/banned and you would like to dispute this action, please contact support at [email protected] from your registered email address.

***Note: If you were banned by Punkbuster or GGC-Stream, please know that EA Support cannot assist with unbanning your account. Learn more about disputing a ban with PunkBuster or GGC-Stream.

In the Subject of your email, please write "Banned/Suspended Account - Game/Product Name - Persona Name".

In the Body of your email, please include the following information:

Your Information:

First Name & Last Name:

Game/Product Name:

Persona Name:

Where your game or product was purchased:

Banned or Suspended:

Error/Notification Message received (if any):

Details of your dispute:

Each account and/or persona is reviewed on a case by case basis. Though we make every effort to address these inquiries in less than 24 hours, we ask that you please be patient as it may take some additional time to do a full investigation.

Please note: The majority of banned or suspended accounts are only suspended temporarily. Find more information about the length of your suspension by checking the email address associated with your account.

Be sure to read EA's Account Suspension Policy.

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/10207931.page

Opublikowano

Oczywiście konto zbanowane :) Co ciekawe staty na NFSTimes mam idealnie czyste i nie mam statusu Banned na tej stronie. Wiadomości też nie otrzymałem na maila. A było 4900D i prawie 100 aut w garażu bez wydania nawet jednego grosza na tą grę. So close... Na szczęście głowne konto czyste jak łza się jeszcze trzyma :)

Opublikowano

bJa miałem uwierzytelnianie cały czas, a teraz mi pisze, że mam bana na konto. Rok temu użyłem jednego bota na diamenty a cztery miesiące temu na  zbieranie części i pieniędzy. Nigdy nie używałem autofinishów czy innych gówien, które przeszkadzają innym osobom w grze. Nawet nie mam zrobionych osiągnięć za wygrywanie wyścigów w poszególnych klasach, bo tylko tuningowej wozy i grałem z kolegami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...