Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skrypty uruchomić? + garść pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Jakie skrypty warto używać oprócz tych na daną postać?

Ja osobiście uruchamiam:

Tracker

Evade

HiddenObj

SAwarness

AutoLevelUp

Killability

SkinChanger ( :D)

+ skrypt na daną postać

Czy są jeszcze jakieś wartościowe skrypty?

Aha, i jeszcze mam parę pytań:

Czy wam też skrypt Syndra.exe nie używa drugi raz W czasem? Czy czasem też wam źle lasthituje wciskając X?

Co składacie na Syndrę aby wycisnąć wszystko z bota?

Czy wam też lucian/vayne po wciśnięciu spacji wbija się w środek paru enemy?

Zed na L# to dobry pomysł na soloQ?

Co robić jak wygrywamy linie, ale reszta feeduje?

21.jpg

Opublikowano

z tym, że klikając spacje w stronę np mojego turreta, vayne i tak robi Q w stronę enemy.

przegrywam mecze gdy:

Enemy mider instalocknie syndrę lub xeratha i leci na haksach aż miło, i zwykle idziemy wtedy łeb w łeb i od reszty teamu zależy czy wygramy tę grę

Wysyłają mnie na supporta, gdzie nie ma dobrego skryptu (Support.exe to porażka), lub jungle gdzie nienawidzę grać.

Picknę ADC na Marksman.exe i przegrywam bo nie znam się na ADC i nie mam zielonego pojęcia o pozycjonowaniu.

21.jpg

Opublikowano

Ja jak grałem miałem 33/35 win.. Na tym sie praktycznie nie da przegrac, chyba ze afk lub neta Ci wyjebie.

Chyba w silverze albo w goldzie. :]

Nie ma dobrego skryptu na support? Support.exe od h3h3 to z*******y skrypt, oprocz tego sa osobne skrypty do supportu takie jak Morgana, Blitz, Leona, Alistar, Zyra itd.

Na ADC takze sa osobne skrypty, jak twitch, vayne, ez, varus, graves, mf... Jest tego w ch**...Jak nie umiesz pozycjonowac to popatrz filmiki na yyoutube, poogladaj streamerow, pocwicz na customach albo na normalach (teambuild-zawsze bedziesz miec ADC)... i tak kroczek po kroczku. ;)

Opublikowano

Mi też pokazywało bugsplat jak włączałem KurisuMorgana ale znalazłem sposób by to odpalić :)
Najpier włanczasz grę a jak jesteś na mapce to wchodzisz w L# i zaznaczasz ten skrypt KurisuMorgana i działa normalnie :D

Opublikowano

Dzięki Arecki :D

do tego użytkownika z TSM w nicku: no bo Ty to jesteś taki pr0, że nawet bez haksów do challa dochodzisz soraką pod kryta w dżangli. Nie umiem grać w tę grę, ale sprawia mi ona frajdę :D nie umiem wyjść z S1 bo tam jest mój poziom, nie jestem upośledzony, bo posiadam wiele innych talentów poza grą. Ja Tobie gratuluje oceniania ludzi po wynikach w grze (drużynowej notabene), oraz świetnego traktowania osób których nawet nie znasz i nie wiesz czym z sobą reprezentują. Powodzenia w życiu, bo widzę na Summoners Rift masz go pod dostatkiem :)

A, i tak na marginesie, dopiero zacząłem bawić się z tym programem. Sam próbując nie udało mi się wyjść z Silver 1, nie oczekuj ode mnie, że będę takim pr0 1337 hax0rem jak Ty i będę korzystał z tego programu niczym stary wyga.

21.jpg

Opublikowano

Skoro wygrywasz linie to roamuj i nie mow mi, ze przegrywasz mecze nawet na tym gownie. Ja jak grałem miałem 33/35 win.. Na tym sie praktycznie nie da przegrac, chyba ze afk lub neta Ci wyjebie.

na silverach i goldach? racja

grałem mundosem i do platyny 3 +80%winrate. Jak dojdziesz już do platyny2/1 mając mmr d4 wtedy się zdziwisz. 

Opublikowano

Ponawiam pytania, bo lekki offtop się tu robi

Czy wam też skrypt Syndra.exe nie używa drugi raz W czasem? Czy czasem też wam źle lasthituje wciskając X?

21.jpg

Opublikowano

Jestes upośledzony :D C**j mnie obchodzi, ze masz inne talenty. lel. Musialo cie zabolec, ze tak sie tlumaczyc zaczales :D Gra Ci sprawia przyjemnosc i i juz na czitach zapierdalasz? pozdrawiam xD

Wystarczy evadee + skrypt na postac.

nie

dfg-->deathcap--->zhonya-->void-->ewentualnie mozesz pierwszego graala wbic

nie, uzywaj marksmana na luciana albo ultimatecarry

zeda trzeba wyczuc raczej i nie rob tego botem

Opublikowano

Ponawiam pytania, bo lekki offtop się tu robi

1.Tracker

Evade

HiddenObj

SAwarness

AutoLevelUp

Killability

SkinChange

te co uzywałeś,uzywasz są dobre

2.tak nie używa ale ta od eskora tylko wybierz 2 skrypt do syndry

3.kielich dfg a potem normalne itemy zhonya i te sprawy

4.musisz miec myszke w inna strone nie do enemy ponieważ jak naciskasz spacje to vayne leci tam gdzie masz kursor od myszki

5.zed na soloq wątpie bo jak masz sharpa to lepiej brac postacie z poke bo wtedy obijasz enemy tak że nic nie maja do powiedzenia a takim zedem skrypt zrobi ci combo w 1 i co dalej  mozna zagrac ale to bedzie trudniejsze wyccarowanie niż takim xerathem, syndrą

Opublikowano

1.Tracker

Evade

HiddenObj

SAwarness

AutoLevelUp

Killability

SkinChange

te co uzywałeś,uzywasz są dobre

2.tak nie używa ale ta od eskora tylko wybierz 2 skrypt do syndry

3.kielich dfg a potem normalne itemy zhonya i te sprawy

4.musisz miec myszke w inna strone nie do enemy ponieważ jak naciskasz spacje to vayne leci tam gdzie masz kursor od myszki

5.zed na soloq wątpie bo jak masz sharpa to lepiej brac postacie z poke bo wtedy obijasz enemy tak że nic nie maja do powiedzenia a takim zedem skrypt zrobi ci combo w 1 i co dalej  mozna zagrac ale to bedzie trudniejsze wyccarowanie niż takim xerathem, syndrą

Dziękuje :)

Tylko nie wiem dlaczego, ale gdy wpisuje w wyszukiwarkę programu Syndra to mam tylko 1 skrypt, mianowicie Syndra.exe

21.jpg

Opublikowano

Mógłbyś podrzucić link?

Jestes upośledzony  :D C**j mnie obchodzi, ze masz inne talenty. lel. Musialo cie zabolec, ze tak sie tlumaczyc zaczales  :D Gra Ci sprawia przyjemnosc i i juz na czitach zapierdalasz? pozdrawiam  xD

Wystarczy evadee + skrypt na postac.

nie

dfg-->deathcap--->zhonya-->void-->ewentualnie mozesz pierwszego graala wbic

nie, uzywaj marksmana na luciana albo ultimatecarry

zeda trzeba wyczuc raczej i nie rob tego botem

More, more, dalej obrażaj dalej, jak Ci to pomoże dziecię ligi legend. Na "czitach" gram tylko dlatego, aby dostać nagrody sezonowe :)

A za resztę dzięki bardzo ;)

21.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...