Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze Wasz O Pomoc ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam neta radiowke i jest to zlom i umowa mi sie konczy i chce kupic nowy internet (ale nie posiadam gniazda telefonicznego) kto na internet jakis np kablowy ineternet moze byc 1mb ,2,4,8 znacie jakis?? moja miejsciowosc to wielbark warminsko mazurskie ? to nie jest miasto ;( aale jest troche ludu widzialem duzo ludzi ma nety z takimi puszkami to chyba kablowy a chce dobrego neta do grania przeglodania forum itp ;) poradzcie jakis net aby nie radiowy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak narzekasz na radiówkę. Ja osobiście używam radiówki z prędkością łącza 512kb/s

Jak dla mnie łącze jest w sam raz. Gdy coś pobieram to idzie mi 200-100kb/s ;)

Ale jeżeli tak bardzo chcesz zmienić to proszę bardzo.

18101299.png

Opublikowano

wiesz radiowy mi idzie 5 kb/s to odpada ;/ a neostrada lub netia ? bo slyszalem ze tu pare osub ma a nie znam ludu bo sie niedawno przeprowadzilem ;p

Jak 5kb/s to naprawdę słabo :mellow:

Co do neostrady to się nie wypowiem ale wiem że netia to podobno gówno. Kolega ma z netii łącze 512kb/s a idzie mu około 30kb/s. Większość ludzi których spotykam narzeka na netię więc mówię to co wiem.

18101299.png

Opublikowano

taaa i pewnie jesteś nieśmiały i nie możesz się zapytać.. jak masz tam w tej miejscowości boisko do nogi czy coś innego, grzecznie pytasz czy możesz zagrać, potem sie z kimś kumplujesz, gadasz w jakie gry gra, czy gra w coś przez neta i mówisz jaka jest sytuacja itp. to nie jest trudne

inaczej Ci nie pomogę bo nie mam radiówki i nie miałem... miałem w TP usługę Livebox i byłem zadowolony. teraz mam neta w Dalogu i także jestem zadowolony :D

Opublikowano

wiem ze umie na wiosce jakis net telebiur czy cos tak dziala i pisalem z gosciem i muwil ze ma neostrade jakis ciemny gosc ale napisal ze ma 2 mb i mu leci po 500 kb/b bez limitu i on nie ma gniastka telefonicznego to w jaki sposub ma neta ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wiem ze umie na wiosce jakis net telebiur czy cos tak dziala i pisalem z gosciem i muwil ze ma neostrade jakis ciemny gosc ale napisal ze ma 2 mb i mu leci po 500 kb/b bez limitu i on nie ma gniastka telefonicznego to w jaki sposub ma neta ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po pierwsze primo pisz pojedyncze posty :)

Secundo neostrady bez "gniazdka w domu" nie dostaniesz. To samo netia :) Wszystkie wymagają gniazdka ADSL :)

PS. Neo 2 mb ma transfer max 260 kb/s :)

f.png

Opublikowano

jak na strone neti jest jake chce sie poloczenie internetu i jest kablowe i wimax czy cos tak opcia dostempna w necie 4 mb i 8 mb dajcie jakis dobry net bez gniastka telefonicznego jakis kablowy lub iny aby bez timitu transferu i zmiare szybki 100kb/s+

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to jaki net doradzacie bez gniastka tele ??? aby nie mbilny ;/ ????????????????????????? telebiur?? vectra?? netia ?? neostrada lub cos inego? bo mi se net za 2 dni konczy i nie bede mial neta ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png