Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd oni to mają?

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie w fife 15 w 10 lidze i 9 grają też piłkarze takie leszcze jak moi jednak awansując do 8 nagle gram z samymi co mają samych koksów typu falcao i całe składy rarowe złote.A Ja mam ciężko złożyć skład złoty za 15k dostają coś czego Ja nie dostaje ?No i zauwazylem, ze to nie jest fifa world gdzie na lightcie idzie brązowym pocisnąć złoty, tutaj to jest nieprawdopoobnie ciężko.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Kurcze gram 3 sezon i dopiero jakieś 15 k nazbieralem......

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Dzięki  mam jeszcze jedno pytanie.Jak grałem w poprzednich fifach naparzałem przycisk pressing mojego kolegi i takim sposobem grałem w obronie a Ja pilnowałem tyłów jednakże teraz to jak dam pressing kolegi to komputer zamiast umiejętnie odebrać kolesiowi piłke to biega wokół niego jak nawiedzony.Co mam zrobić bo w sumie ciężko jest się przestawić dodam, że grałem cały czas w 1-2 lidze a teraz bronić to troche masakra.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

@MaX095

Tego nie da się przekazać, musisz się sam nauczyć. Najważniejsze żeby nie cisnąć na presingu tylko biec w stronę bramki i gdy przeciwnik wypuści piłkę trzeba pobiegnąć na piłkę i ją odebrać. Lecz gdy jest na 16 metrze i jest nie ciekawie to spróbuj go wypchnąć presingiem.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Mam  problem jak wciskam strzałki by biegł zawodnik na ukos to czasami nie działa mi tak tylko biegnie do góry lub na dół, co mam robić?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Całe życie grałem na klawie nawet kupiłem pada od xboxa ale po tygodniu go sprzedałem bo nie ogarniałem tych gałek.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jak można gałek nie ogarniać? :D Lewa gałka od sterowania zawodnikiem, prawa od zwodów i tyle. Niestety na klawiaturze musisz się liczyć z tym, że nie zawsze zawodnik zrobi to co byś chciał. Strzałki to słaby pomysł na sterowanie.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jak przepuścić mocniej piłke niz w sprincie ?

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...