Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem otóz od 2/3 dni mam bardzo malo fpsow. 2/3 dni temu jeszcze mialem na 40-60 fps caly czas, teraz gdy wchodze do gry mam 50-60 ale gdy pokaza sie miniony to juz mam 15-20 w TF mam 1-10fps... Poprostu sie grac nie da. Odrazu mowie dalem detale na low, wyłaczylem synchronizacje pionowa, przeczysciłem ccleanerem, wyczysciłem kompa w środku, dalem napraw w lolu, rejestr tez wyczysciłem. Macie jakies pomysły jak to naprawić? Czy musze sie pożegnać z lolem?

Opublikowano

Może coś nie tak z pastą termo przewodzącą? Zobacz, czy czasem z nią jest coś nie tak. Możesz ją spróbować wymienić, poczytaj w internetach. Na starym komputerze mam ten sam problem, nagle spadło mi do 5-30 fpsów z 60. Nie wiem w czym był problem, po prostu sobie odpuściłam.

Opublikowano

Jaka karta graficzna? 

nvidia geforce 9600 GT (512mb)

Może coś nie tak z pastą termo przewodzącą? Zobacz, czy czasem z nią jest coś nie tak. Możesz ją spróbować wymienić, poczytaj w internetach. Na starym komputerze mam ten sam problem, nagle spadło mi do 5-30 fpsów z 60. Nie wiem w czym był problem, po prostu sobie odpuściłam.

Watpie ze to tak nagle by bylo. stopniowo z kazdym dniem powinno byc coraz gorzej.

powiem tak od ostatniego patcha mam spadek fpsow ojakies 15fps i nie wiem jaka jest tego przyczyna

Czyli nic nie zostalo jak czekac do nastepnego patcha?

Opublikowano

podaj pelna specyfikacje kompa

Ram: 3.25GB(czyta w kostkach jest 4gb)

Procek: intel® Pentium® DualCPU E2180 @ 2.00GHz

Grafika: Nvidia geforce 9600 GT (512mb)

System: windows XP servise pack 3

Opublikowano

Usuń WSZYSTKIE kopie zapasowe, wyłącz wszystkie dźwięki z gry, zainstaluj LoL Tweaks 1.7

Mi to wszystko dodało 40 FPS. Mam nadzieje, że tobie też pomoże. :)

CZŁOWIEKU KOCHAM CIE!!!!! podniosło mi to o 30-40 fps tak jak mówiłeś w końcu można od nowa grac w lola :) DZIĘKI WIELKIE!!!!!

Zaktualizuj sterowniki

juz to zrobilem z tydzien temu

Chciałbym również podziekować wszystkim osobą ktorzy próbowali/próbują/będą próbować mi pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...