Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak trafiać banie?

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Jak dobrze z Akacza przycelować i trafić banie? Z M4A4 idzie mi całkiem nieźle, a w AWP najczęściej wale bardzo szybko i strzał wchodzi w tułów, więc przy tej broni koleś odrazu pada. Jednak przy AK-47 nie idzie mi... Powoli coraz bardziej się przez to wkurzam, bo jak widzę jak inni trafiają banie, a ja zazwyczaj wszystko w tułów to wiem, że jestem sporo w plecy. Jak się tego dobrze nauczyć? Jakieś dobre techniki strzelania? Bo tego też nie wiem jak mam dobrze się poruszać po całej mapie, nie tylko podczas strzelania. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

No dobra. Zresztą mam strasznie kijową myszkę, to cud, że coś teraz trafiam. Słuchawki to samo - stare mi sięzepsuły i lecę na tych od telefonu. Dopiero od świąt będę mieć oba sprzęty nowutkie.

Poleca ktoś z Was A4Tech Bloody V7? Planowałbym ją kupić. A słuchawki prawdopodobnie Superluxy HD681.

Opublikowano

Superluxy są kozackie. Sam je mam i nie mam problemu z usłyszeniem przeciwnika skąd nadbiega - doskonałe pozycjonowanie.  Mysz polecam steelseries Kana v2

Opublikowano

A4Tech Bloody V7? Kolega ma i nie narzeka, jednak nie jest to szczyt marzeń. Lepiej zapłacić 2x więcej i mieć coś naprawdę dobrego. Jeśli masz taki fundusz to będzie okej ale nic rewelacyjnego.

A słuchawki jak najbardziej propsuje ale dobrze mieć do nich jakąkolwiek kartę dzwiękową.

Opublikowano

Jak jest w ruchu to nie strzelaj po głowie. Ja strzelam po głowie tylko jak typek campi w bezruchu a tak to serie po 1/2 strzały i zazwyczaj koleś pada. Na bliższe dystanse po prostu celuje w typa i ciągnę celownik w dół żeby opanować trochę recoil.

2a0c2mq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...