Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XTrap - Crossfire 515

Gość _SmauG_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś byłby w stanie pomóc.. 

Już do jakiegoś czasu xTrap wysyła mi błąd. Pojawiło się to po aktualizacji systemu: Windows 8.0 na Windows 8.1

Może ktoś spotkał się z owym problemem i jest w stanie pomóc? 

O to ss błędu w załączniku. 

X-TRAP 2014410.bmp

Opublikowano

Plik który szkodzi cf to Kernel32.dll

Musisz go znaleźć i usunąć, być może pobrałeś jakiegoś cheata i to on wywołuje  a być może to inny plik poszukaj go w wyszukiwarce, jesli nie to otwórz program uruchom i wpisz %appdata% i tam musi być :)

Opublikowano

W "%appdata%" Taki plik nie został odnaleziony. Szukam dalej..

Który mam wybrać? 
WvW.png

Opublikowano

Masz popisane ścieżki do plików:)

Wejdzdo każdego z osobna i kopiuj i usuń i próbuj odpalić gre :)

Chociaż pisłeś, że nie ma pliku* appdata.. To nie jest plik tylko folder niewidoczny dla użytkownika, tam tworzą się różne dane ale niektóre dane psują nam jakiś program :)

Jeżeli masz win8 to przechodzisz do menu(kafelki) i klikasz byle jaką literę żeby przeniosło Cię do wyszukiwania, potem wymazujesz wszystko i wpisujesz %appdata% razem z procentami i tam będzie kilka-kilkanaście folderów i wpisz u góry w wyszukiwarce folderowej kernerl32 i jak bedzie to go usuń :)

Sorki że tak opisałem jak to się robi na win8 ale mam 7 i 8 to tak bardziej bym umiał sam to zrobić niż wytłumaczyć :)

Opublikowano

Ogólnie wszystkie te pliki są zabezpieczone odpowiednią grupą. A Windows 8 blokuje dodanie użytkownika do danej grupy przez MMC i odsyła do standardowego przydzielania grup przez panel sterowania. 

Orientujesz się może czy jest jakaś inna opcja przydzielenia użytkownika do grupy?

Opublikowano

Musisz zrobić to z poziomu administratora komputera ;) Nie wiem, nie orientuje się jak to w win8 bo mam 7, w 7 bym Ci wytłumaczył ;)

Opublikowano

Hm.. czyli jedyną opcją jest przywrócenie systemu do 8.0 ;/ 
Bo jestem na koncie głównego administratora i mimo to nic nie da się zrobić. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...