Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak trzymasz palce na klawiaturze?

sebobo

Czy masz małego palca na q?  

169 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy masz małego palca na q?

• tak
      21
    • nie
      147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No własnie. Jak trzymasz palce na klawiaturze? 

Ja osobiście każdy z czterech palców trzymam na qwer a kciuk nad spacją i na "c" pod którym mam trinket. A ty?

Opublikowano

Ja mam specjalny config, a w nim znajdują się podbinowane klawisze w ten sposób. 

A,S,W,D,space,c, i button 4,5

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Lewa ręka - mały palec mam na SHIFT, wygodnie. Kolejne trzy palce mam na Q, W, E -> R, wiadomo, trzeba trochę gimnastyki, żeby wcisnąć 1, 2 , 3, itd..., kciuk cały czas na spacji, prawa ręka na myszce (komputerowej, zboczuszki!) :huh: 

Opublikowano

Lewa ręka - mały palec mam na SHIFT, wygodnie. Kolejne trzy palce mam na Q, W, E -> R, wiadomo, trzeba trochę gimnastyki, żeby wcisnąć 1, 2 , 3, itd..., kciuk cały czas na spacji, prawa ręka na myszce (komputerowej, zboczuszki!) :huh: 

Co masz przypisane pod shift?

Opublikowano

Co masz przypisane pod shift?

Nic, po prostu nie mam, gdzie zapodziać tego palca - stąd jest na SHIFT, możliwe, że przyzwyczajenie z CS ;p

Opublikowano

Serdeczny na Q, środkowy na W, wskazujący na E, kciuk na spacji.

O tak trzymam :P

Opublikowano

Po co kciuk na spacji? Co jest pod spacją w lolu?

Ja serdeczny na Q, środkowy W i wskazujący na E. Jak ultuje to z E na R palec :P

//kamera oczywiście ;)

Opublikowano

Po co kciuk na spacji? Co jest pod spacją w lolu?

Ja serdeczny na Q, środkowy W i wskazujący na E. Jak ultuje to z E na R palec :P

//kamera oczywiście ;)

Moze przyzwyczajenie z innych gier np ja mam kciuk na spacji i maly palec na shift bo w cs'ie tak bylo ;)

4zzt3n.png

Pasjonat
Opublikowano

Tak samo :p, wskazującym na R/D/F zmieniam gdy jest potrzeba. Kciukiem centruję kamerę i używam pingów.

.

Nowicjusz
Opublikowano

Mały paluszek mi sie nie przydaje lel :c XDD . To pozniej jest Q+Tab ( co chwile sprawdzam kto żyje  B) ) W-E-R wiadomo .. i nie wiem za bardzo jakie super nazwy majo palce więc tym pierwszym od kciuka D i F. z Cyferkami było ciężko ale po roku sie ogarnia latanie sprawnie palcami po klawiaturze xDD . JAK MA KTOŚ SPOSOBA NA CASTOWANIE SKILLI Ctrl Q W E R o niech napisa bo ja mam z tym straszny problem . Czuje że potrzebuje 6 palca HALO :c  :ninja:  B)

Opublikowano

Jestem leworęczny, Prawa na klawie lewa na myszce. Palec wskazujący na q, środkowy w , serdeczny na e , włączam nim też ulta. Reszta dłoni na spacji którą praktycznie cały czas trzymam (blokuje kamere na postaci). Ew. kciuk na kontrolu. itemy odpalam palcami tymi którymi spelle, q=1 w=2 itp

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...