Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słabe ELO

Gość Yuki997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem nie gralem dosc duży okres czasu i spadłem 3dywizje wsumie prawie z s1 do s5 ale zacząłem znowu grać wbilem sobie serie do s4 i pytanie czy poprawi mi się elo? Bo teraz dostaje po 12LP aż biednie :( aktualnie mam 9 winow 1 leave co psuje moją serie winow xD

Opublikowano

chciałbym z goldem hehe. Ale każdy z kolegów już powyżej golda stoi :( . Gram z kumplem ale też z silvera staramy się razem sobie gry "robić" i jakoś wychodzi gdyby nie Leave z tej 1 gry miałbym 9 winów pod rząd. Jak myślicie dam radę chociaż S1 wbić? Jak będą mi tak gierki wychodziły?

Opublikowano

Przeciez nie mozna spasc z silver/gold przez niegranie. Jak masz serie winow to mmr troche wyzej leci, a co do duo to napisz na mpc w dziale do grania duoQ moze ktos zagra.

Opublikowano

Przeciez nie mozna spasc z silver/gold przez niegranie. Jak masz serie winow to mmr troche wyzej leci, a co do duo to napisz na mpc w dziale do grania duoQ moze ktos zagra.

Kolega nie dokładnie przeczytał :) Napisałem, że spadłem prawie z S1 do S5 a nie z golda do silvera. Ale dzięki za wypowiedź i myślę, że można zamknąć temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...