Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga na marcin23524

000MuNDziOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak "marcin23524"  Wlasciciel jednego znanego serwera, wykorzystuje ludzi.

Zostalem u niego Moderatorem bo tak naprawde umiem robic grafike i strony www, gdy zrobilem mu o co mnie prosil, wywalil mnie na zbity

ryj, zmienil stopke z autorem ze to niby on napisal. Po 2-3 dniach odezwal sie do mnie i powiedzial czy czasem nie chce zostac u niego znow modem, powiedzialem mu ze mam swoj serwer po czym powiedzial ze nie ma problemu. Gdy wszedlem na jego serwer zarejstrowalem sie sprawdzil moje haslo wszedl na moim nicku do mnie na serwa rozwalil mi cala mape i powiedzial ze jak cos to on sobie moja mape wezmie na nowa edycje i kazal mi nic nie mowic na forach itp bo i tak nikt mi nie uwierzy.... Szczescie ze pol godziny temu mialem Backupa dlatego nikt nic nie stracil.

To juz nie pierwsza osoba dala sie oszukac ! jeden chlopak za Helpera zaplacil 30zl Niby taka skladka... Na drugi dzien ten chlopak juz mial bana przyczyna: Oszustwo.... Gdzie ja slyszalem na TeamSpeaku ze wszystko przebieglo pomyslnie z przelaniem pieniedzy. 

Facet po prostu robi co mu sie podoba i mysli ze wszyscy beda mu wierzyc...

Uwazajcie na ta osobe.

PROSZE MODERATORA O NIE ZAMYKANIE POSTU GDYZ TO JEST TYLKO UWAGA ! ABY INNI LUDZI UWAZALI NA TEGO ZLODZIEJA 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...