Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ustawieniami Pomocy

pawlik1005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem otóż ustawiam renderowanie wielordzeniowe fpsy zwiększają się o ok 30-40 niby wszystko pięknie jednak jest jeden problem wbijam na serwer bądź na rankeda i kiedy zmienia się mapa bądź znajde kolejnego rankeda i jest ładowanie mapy cs istnie wywala natomiast gdy wyłącze to renderowanie fpsy spadają ale się nie wyłącza i o to moje pytanie co zrobić aby cs się nie wyłączał po włączeniu renderowania wielordzeniowego pomoco i pozdrawiam :D

Opublikowano

o to chodzi że sterowniki wszystkie mam a biosu nie będe narazie aktualizował bo nie chce nic zje... :D niedułgo będe wymieniał płytę główną może to coś ale jeśli ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić bez ingerencji w update biosu prosze pisać :D

Opublikowano

nie gram na 30 tylko o około 30-40 fps zwiększa się gdy włącze renderowanie wielordzeniowe tak to mam po 60-70 czyli bym miał tak to 100-110 jakbym włączył renderowanie wielordzeniowe lecz gdy włacze to po zmianie mapy/serwera itp gra się wyłącza i tu tkwi problem

Opublikowano

Wyczytałem w necie coś takiego. Sprawdzić nie zaszkodzi.

"Wejdź w plik video.txt w cfg, następnie znajdź linijkę o treści "setting.mem level" są tam wartości często od 1 do 3. Ustaw na 0 albo -1(mi pomogło 0)" ps. potem ustawi plik na tylko do odczytu i zapisz jaka wartość była tam [poprzednio lub zrób kopię zapasową pliku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...