Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabranie gry z Biblioteki.

amakowskiadrian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kupiłem sobie ostatnio DayZ, ale nie ze sklepu, tylko się wymieniłem za 10 kłuczy do skrzynek w CS:GO (o podobnej wartości). Pograłem chyba przez dzień i jak w pewnym momencie wyłączyłem grę, to wyskoczył mi komunikat, że niby nie zapłaciłem za nią (a dałem za ten steam gift 100 zł), i została mi usunięta z Biblioteki. Napisałem już do Supportu, jak myślicie, oddadzą mi DayZ, czy nie ? :C

Opublikowano

Trudno mi powiedzieć, jedynie co możesz teraz zrobić to cierpliwie czekać na odpowiedź supportu, jeżeli ci napiszą odmownie to niestety ale straciłeś 100zł bezpowrotnie.

Opublikowano

Klucze dawałeś poprzez wymiane steam? Jeśli tak to masz dowód w historii wymiany- wtedy możesz smiało pisać do supportu o oddanie. Dostaniesz albo klucze albo dayz. A osoba z która się wymieniłeś dostanie nadzór  albo bana na wymianę. Gościu kupił gift dayz przez paypala po czym cofnął przelew, dlatego Ci zabrało gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...