Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

╔════════════════════╦════════════════════╗

╔════╩════╗

║    REKLAMA    ║

║    REKLAMA    ║

╚════╦════╝

╚════════════════════╩════════════════════╝

547ryba.jpg

3302m3QuoH.png

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie :) Możecie jeszcze opowiedzieć co będzie się tam robiło, jakąś namiastkę zasad itp. 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie :) Możecie jeszcze opowiedzieć co będzie się tam robiło, jakąś namiastkę zasad itp. 

Oczywiście! Wszystko jest już rozpisywane wiec zachęcał do śledzenia tematu i oczekiwanie na pierwszą aktualizację :)

Pozdrawiamy.

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Chętnie zobaczę wykonanie :) Ciekawie się zapowiada.

PS. Nie zapomnij dodać Gliwic i Pszczyny - Gliwice, jest tam radiostacja(można potraktować jako wieża Eiffla), Pszczyna, są tam piękne zamki :)

aw

Opublikowano

Czekałem na taki serwer. Mam nadzieję, że wypali. Jest jakaś dokładniejsza data startu niż listopad?

Jak już wspominałem zachęcam do śledzenia Tematu i oczekiwania na pierwszą aktualizację :)

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Czekam na serwer, może być ciekawie. Widziałem już wiele serwerów i mam nadzieje, że ten się wyróżni. Może uda mi się też zająć jakieś miejsce na serwerze. Wysłałem zaproszenie na skype.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Czekam na serwer, może być ciekawie. Widziałem już wiele serwerów i mam nadzieje, że ten się wyróżni. Może uda mi się też zająć jakieś miejsce na serwerze. Wysłałem zaproszenie na skype.

Witam, Jeszcze raz dziękuje za ciepłe słowa :)

Również czekamy na start serwera.

Pozdrawiam 

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Osobiście to uwielbiam wszystkie serwery RolePlay ale ten (jak wyjdzie dobrze) przerośnie je wszystkie! Będę na nim grał na 100% i czekam na otwarcie. Mógłbym zostać Budowniczym ale z czasem mam trochę marnie (tzn mam szkole, nauke (hahahah) oraz praktyki budowlane (może się przyda xD). W weekendy bym mógł a w tygodniu na zmianę (rano-nocka-popołudnie. Mama w pracy i mogę spokojnie pograć :D  )

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

Ja już standardowo powiem w takim przypadku. Wszystko ładnie, pięknie, ale zero konkretów. Kilka prostych haseł rzuciłeś i się mamy zachwycać? Nie ma nawet takich podstaw jak to czy będzie odgrywanie ról, czyli wszystkim dobrze znane OOC i IC, Nie ma żadnych informacji o jakiś ścieżkach rozwoju, o ogólnej interakcji między graczami, nic. Wybacz, ale określenie "możesz zostać kim chcesz" jest fajne na jednorazową rozgrywkę na serwerze, bo co mi z tego, że wymarzę sobie pracę policjanta, jak nie będę miał pracy w swoim zakresie. Będę bawił się w ZOMO'wca i pałował każdego kogo napotkam? Średnio ciekawe...

Poza tym wielkie budowle mają to do siebie, że są puste i nudne w środku, a co za tym idzie mapa nadmuchuje się rozmiary mapy. Nie wiem czy graczom będzie się uśmiechać biegać po całej mapie, bo sklep taki jest oddalony od drugiego o 500 kratek...

Krótko mówiąc. Przemyśl od początku do końca pomysł, a dopiero potem bierz się za serwer :)

Tak, tak wiem hejter bla bla... zrób samemu lepiej bla bla... spierdalaj bla bla... jak tam masz mi zamiar odpisać to się nie fatyguj... 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ja już standardowo powiem w takim przypadku. Wszystko ładnie, pięknie, ale zero konkretów. Kilka prostych haseł rzuciłeś i się mamy zachwycać? Nie ma nawet takich podstaw jak to czy będzie odgrywanie ról, czyli wszystkim dobrze znane OOC i IC, Nie ma żadnych informacji o jakiś ścieżkach rozwoju, o ogólnej interakcji między graczami, nic. Wybacz, ale określenie "możesz zostać kim chcesz" jest fajne na jednorazową rozgrywkę na serwerze, bo co mi z tego, że wymarzę sobie pracę policjanta, jak nie będę miał pracy w swoim zakresie. Będę bawił się w ZOMO'wca i pałował każdego kogo napotkam? Średnio ciekawe...

Poza tym wielkie budowle mają to do siebie, że są puste i nudne w środku, a co za tym idzie mapa nadmuchuje się rozmiary mapy. Nie wiem czy graczom będzie się uśmiechać biegać po całej mapie, bo sklep taki jest oddalony od drugiego o 500 kratek...

Krótko mówiąc. Przemyśl od początku do końca pomysł, a dopiero potem bierz się za serwer :)

Tak, tak wiem hejter bla bla... zrób samemu lepiej bla bla... spierdalaj bla bla... jak tam masz mi zamiar odpisać to się nie fatyguj... 

Nie chcemy tego opisywać lecz przedstawić na Poradniku Video zamieszczonym na YouTube.

Jest w trakcie realizacji i niedługo zostanie umieszczony w owym Temacie.

Pozdrawiam.

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Chyba lepiej niech zrobią pierw mapę a później będzie się to lepiej opisywało co i jak a nie opiszą a później będą to zmieniać tysiąc razy...

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

Widziałam same początki projektu grubo przed wakacjami, byłam pewna że upadnie, a tu jednak. Powodzenia ;)

Opublikowano

Zapowiada się Ciekawie, zbijamy z ekipą i szalejmy! nie mogę się doczekać ;)

Także Czekamy na listopad panowie ;)

Miło widzimy zapraszanie znajomych na serwer :)

Pozdrawiamy.

3302m3QuoH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...