Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mini gierki .

SONCO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry. Szukam mini gierki z małą dziewczynką. Gra w 2D.  była na tej płycie 

g8aqoo.jpg

Najlepiej jak by ktoś podał wszystkie 5 mini gierek z tej płyty :)

Opublikowano

Nie za bardzo Cię rozumiem. Przecież wszystko masz wypisane z tyłu na pewno, powpisuj w przeglądarkę i ci wyskoczy. Ale nie obiecuje, że pójdzie Ci na twoim systemie, bo to dość stare gry.

Opublikowano

Nie za bardzo Cię rozumiem. Przecież wszystko masz wypisane z tyłu na pewno, powpisuj w przeglądarkę i ci wyskoczy. Ale nie obiecuje, że pójdzie Ci na twoim systemie, bo to dość stare gry.

Ten obrazek znalazłem na google grafika :) , więc pytam się o te 5 mini gierek. Głównie najbardziej zalerzy mi o tej mini gierce z tą mała dziewczynką .

Opublikowano

MASZ JASNO NAPISANE. Alien Nations (ta gra z dziewczynką).

Czytaj ze zrozumieniem . Szukam MINI GIERKI z małą dziewczynką w 2d . tu chodzi o te mini gierki . co masz napisane pod tą dziewczyną .Po lewej dolnej stronie masz napisane 

" 5 minigier " . I wiem że tam była też dziewczynka , walczyło się mieczem i wgl . 

Opublikowano

temat do zamknięcia , pewna osoba z pewnego forum miała tą płytę i podała mi all mini gry jakie znajdowały się na tej płycie . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...