Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z RefBoot.st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem że mi nieraz wywala komunikat Account already in game! wiem co to znaczy że są w grze ale można coś z tym zrobić bo np chce zostawić pc/lapka na noc no i nie zabardzo moge bo mi to wywala co jakiś czas ;/ możecie pomoc ? z góry dzięki ponoć chodzi o ustawienia w configu proszę o pomoc ;-;

Opublikowano

Głupiś? Jezeli bot opala ci gier 10 i każdy bot ma grę to naturalne jest,  są potrzebne inne konta po to aby zrobić room itp

Ja np chciałem 10 kont zrobić na 10 lvl i na początku miałem ten problem co ty lecz jak dodasz do account.txt jeszcze z 10 innych kont lub jeszcze 5 = 25.

To jezeli bedzie w grze 10 (25-10=15) i jeden robi grę (25-10=15-1) Reszta kończy  mecz i dodaje nowe konta i mając ustawione max 10 to nie oficjalnie ale według konsoli gra 20 botów/

Czyli więcej kont dodaj...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Głupiś? Jezeli bot opala ci gier 10 i każdy bot ma grę to naturalne jest,  są potrzebne inne konta po to aby zrobić room itp

Ja np chciałem 10 kont zrobić na 10 lvl i na początku miałem ten problem co ty lecz jak dodasz do account.txt jeszcze z 10 innych kont lub jeszcze 5 = 25.

To jezeli bedzie w grze 10 (25-10=15) i jeden robi grę (25-10=15-1) Reszta kończy  mecz i dodaje nowe konta i mając ustawione max 10 to nie oficjalnie ale według konsoli gra 20 botów/

Czyli więcej kont dodaj...

Czyli mam dodać więcej kont tsa ? i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...