Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Agera vs CCXR

Chauka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jako że wyprz jest, zastanawiam się nad tymi 2 autami. Moglibyście podać mi wady i zalety tych dwóch samochodów? Który lepszy? Od auta oczekuje głównie dobrego nitra i dobrego przyspieszenia. Fajnie byłoby, gdyby tracił mało prędkości na zakrętach.

Ewentualnie może być coś innego z tej wyprzedaży (cinque mam :))

Opublikowano

Agera dobre przyspieszenie ale niestety traci na starcie przy duzych obrotach V-max  na bardzo wysokim poziomie ponad 400km/h mozna nia leciec na nitro wiec nie jest zle ale wada jest to ze duzo traci na zakretach 

CCXR dobre przyspieszenie nie traci na starcie tyle co agera lecz potem do niej traci mniejszy V-max cos okolo 390km/h na nitro lecz jest owiele lepszy na kretej trasie nie traci takiego ogromu prędkości na zakretach 

Osobiscie posiadam Agere jak dla mnie jest ledniejsza to oczywiscie jak kto lubi gdybym mial wybrac miedzy tymi dwoma zeby moc konkorowac z ludzmi na wyscigach wybral bym CCXR-a niestety jest on niedoceniany 

a mozna nim nawet niezle powojowac 

Polecam poczekac na wypowiedzi innych uzytownikow i porownac z tym co napisalem i bedzie mogl dokonac lepszego dla siebie wyboru 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Cinque jest świetnym autem w klasie S. Ma słabsze osiągi od Agery, ale ma za to dużo lepsze prowadzenie. Ogólnie jest jednym z najlepszych aut w klasie S. Właściwie na większości klas jedynie F1 jest w stanie wygrać z Cinque.

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...