Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SURF

kotek1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy opłaca się surfować strony za pieniądze? Np na stronie surfuj.eu? Czy jest to opłacalne ? W ile mogę zarobić pierwsze 5-10zł? Jeżeli nie jest to opłacalne to co innego jest lepsze? Nie zależy mi na wielkich kwotach, ale min do 15-20zł miesięcznie c:

Opublikowano

Na większości autosurfów minimum wynosi przynajmniej 10 pln, a żeby to nazbierać to musiałbyś mieć 24/7 odpalony komputer przez ponad miesiąc.

Na prąd wydasz kilka razy więcej kasy niż zarobisz na tym.

Polecam ci zabawę w inne metody zarobku niż ta.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Siedzę przy komputerze sporo więc zawsze ten autosurff mogę mieć włączony, żeby punkty nabijać..

Polecasz mi inną metodę zarobku ale jaką? Gdzie wyciągne ok 15-20zł/miesięcznie?

Opublikowano

Siedzę przy komputerze sporo więc zawsze ten autosurff mogę mieć włączony, żeby punkty nabijać..

Polecasz mi inną metodę zarobku ale jaką? Gdzie wyciągne ok 15-20zł/miesięcznie?

Metoda taka jak inne oszusty. Wystawiasz plik na stronke i rozsyłasz linka do ludzi. Oczywiście aby go pobrać ludzie muszą wypełnić ankietę (płacąc smsem) a ty przy tym zarabiasz wraz z tym serwisem.

To sie zwie chyba PPA.

Opublikowano

Tylko że wtedy ci się od tych autosurfów komputer spowolni i nie będziesz mógł normalnie z niego korzystać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie polecam tej metody. Wyzej masz napisana lepsza metode, nwm jak jest teraz z reflinkami ale to tez ogarnij.

Jak refflinki to z jakiego portalu?  Chodzi mi  o np: potMMO, funhub coś w tym stylu.. W jakim najlepiej się zarejestrować i "ROŻSYŁAĆ" reffki ;D I chyba z tego co wiem to PortMMO przyjmuje od 500widzów+

Opublikowano

Jak refflinki to z jakiego portalu?  Chodzi mi  o np: potMMO, funhub coś w tym stylu.. W jakim najlepiej się zarejestrować i "ROŻSYŁAĆ" reffki ;D I chyba z tego co wiem to PortMMO przyjmuje od 500widzów+

Na wszystkich tego typu stronach mają wymagania od osób, które chcą na tym zarobić.

Zazwyczaj jest to kanał na YT z jakąś ilością widzów albo strona internetowa.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jest wiele sposobów na zarobek.

Polecam ci PPA, wystarczy że w ciągu miesiąca 5 osób pobierze twój plik i masz swoje miesięczne minimum osiągnięte.

1398258449-U383457.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzucasz plik na hosting, promujesz go, a jak ktoś chce go pobrać to musi wypełnić oferte, zazwyczaj jest to zapisanie się do subskrybcji sms. Jak juz to ktos zrobi to ty dostajesz nawet do kilku dolarów.

1398258449-U383457.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A są jakieś surfy/buxy które wypłacają od ok 1$ i za surf strony dostaniesz z 0.08$?

8 centów za strone? Serio?

Max 1 cent i to reklam nie ma zbyt duzo, wyplata minimum 4$ i duza szansa na to ze strona przestanie wyplacac zanim nazbierasz minimum.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Sam się w to bawiłem, po uzbieraniu 4$ na 20d2s znudziło mi się, reflinki do gier - musisz mieć kanał na yt +500 subów, najlepiej wychodzi teraz PPA.

Opublikowano

Sam się w to bawiłem, po uzbieraniu 4$ na 20d2s znudziło mi się, reflinki do gier - musisz mieć kanał na yt +500 subów, najlepiej wychodzi teraz PPA.

A jakie strony polecasz z refflinkami do gier? Oprócz portMMO ;_;  

Jeżeli wybrałbym drugi sposób to jak to  dobrze zareklamować żeby ludzie w to wchodzili i wypełniali te ankiety/aktywowali usługi sms?'

I co sądzicie o autosurfon.pl ?

Opublikowano

A jakie strony polecasz z refflinkami do gier? Oprócz portMMO ;_;  

Jeżeli wybrałbym drugi sposób to jak to  dobrze zareklamować żeby ludzie w to wchodzili i wypełniali te ankiety/aktywowali usługi sms?'

I co sądzicie o autosurfon.pl ?

stron z refami do gier nie znam, bo nie mam kanalu na yt, mówie tylko jak jest :p

Spróbuj wygooglować Pay per install, ktoś pobiera twój program i jeżeli zainstaluje przeróżne badziewne programy (akceptuj, akceptuj, tak, akceptuj, instaluj) to dostajesz ok.2$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...