Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprostu sie przyznanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj miałem okazje na midzie wlaczyc z karthusem nic w tym dziwnego by nie bylo gdy 100 % procentowa celność z q i ult jesli widzial kogos na low hp ogolnie przeststowalem chyba wszystkie skrypty z bola i l# nawet te z vipa i znam je juz na pamieć ewidentnie widac bylo ze na l# pakowal ale oczywiscie nie wygral mida bo katarina pokazalem gdzie jego miejsce ale tak czy siak jak mu napisalem ze gra na l# po on nagle nie wie co to jest i na dodatek polaczek idote strygal no ale jak widac ze duma pokonala go i to z golda na dodatek. 

Gral na UltimateCarry karthusem

jesli tak wyglada gold to powinnien byc challengerem polskim

Opublikowano

Uwierz mi na słowo ja nie jechałem na skryptach ale wiem chyba wszystko o tym wiec go tylko spytalem najwidoczniej jest to wstyd dla takich osob ktorzy jada na bolu czy l#

Opublikowano

Smutno tak czytać, jak jedziecie po tych wszystkich bolowcach xD Z tego co wiem to bez brain.exe wyżej niż silver nie wejdziesz :( No ale tak skoro ty mogłeś grać na skryptach tylko po to by poznać jak one działają, to teraz masz prawo oceniać innych. I na pewno chłop się przyzna że cheatuje xDD Pozdro 600

Opublikowano

brain.exe to żart. Żaden bolowicz nie będzie miał brain.exe bo bol nie wymaga skilla = mózgu = brain   - no i powinno być brain.lua bo w tym pisane są skrypty 

167161466687770313241.png

Opublikowano

Ten gośćiu co zalorzył temat to ponim wlaśnie jadą .

Nie wiem po co piszesz na tym forum o cheatach o tym , że ty nie masz bola co mnie to obchodzi , to wyłącz forum , chcesz to sobie instaluj , ludzie to jest forum od takich rzeczy  a nie żebyś ty załorzycielu tematu robił nam kazania .

Chcesz diamonda ? użyj brain.lua nigdy staraj się nie pushować lini do 30minuty , żeby się nafarmić ...

Opublikowano

ale co z tego ze jechal na l#? zalisz sie w subforum leaguesharpa ze ktos jedzie na l#. napisz do supportu tam tez cie wysmieja :) 

tyle osob co gra na l# albo bolu to wlosow na glowie nie masz :) jeszcze nie raz ci sie przytrafi ktos na l# albo bolu tak ze na przyszlosc prosze nie zakladaj tematow w ktorych chcesz napisac tylko to ze ktos uzywa l# albo bola. 

ps sam uzywam. zwyzywaj mnie

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...