Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaki telefon polecacie, moje wymagania:

- min. 5 cali !!

- jakieś 8 mpx

- Najlepiej android

Proszę nie podawać LG G PRO LITE   I tego telefonu co plus wydał, chiński, nazwy nie pamiętam.

Jeśli ktoś poda telefon do moich wymagań limit like daje. :)

Aha zapomniałem dodać ma być nowy !

Opublikowano

Może Moto G? Nie ma ekranu 5", a aparat tylko 5 mpix ale jest bardzo dobry do gier, nie zacina się. Jak troszkę dołożysz to dorwiesz też Nexusa 4.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Bierz Nexusa 4. Wyrwiesz już go mniej więcej za tę cenę. Co prawda ma ekran 4,70 cala, ale różnica pomiędzy takim a 5 calowym jest niewielka. Telefon wydajny, z elegancką specyfikacją. Dodatkowo jest cały czas wspierany przez Google i otrzyma aktualizację do Androida 5.0 Lollipop. ;)

Ostatnio była premiera Nexusa 6, więc ceny starszych modeli będą stopniowo spadać.

Opublikowano

Bierz Nexusa 4. Wyrwiesz już go mniej więcej za tę cenę. Co prawda ma ekran 4,70 cala, ale różnica pomiędzy takim a 5 calowym jest niewielka. Telefon wydajny, z elegancką specyfikacją. Dodatkowo jest cały czas wspierany przez Google i otrzyma aktualizację do Androida 5.0 Lollipop. ;)

Ostatnio była premiera Nexusa 6, więc ceny starszych modeli będą stopniowo spadać.

ok to pokaż mi gdzie kupić, nexusa 6 oczywiście. 

ps motka jest tańsza, nowa a też dostanie lizaka. 

lownfast

Opublikowano

ok to pokaż mi gdzie kupić, nexusa 6 oczywiście. 

ps motka jest tańsza, nowa a też dostanie lizaka.

napisałem tylko o premierze. jak tylko ruszy sprzedaż, to ceny starszych modeli spadną - o to chodziło.

motorola tańsza, bo ma uboższą specyfikację. nexus bardziej odpowiada wymaganiom autora tematu, ale sam zadecyduje, który telefon będzie dla niego bardziej opłacalny.

//

Zapowiedź to nie premiera, a premiery Nexusa 6 jeszcze nie było.

jakieś pytania? ;)
Opublikowano

Motorola moto g 2gen ma lepszy aparat większy ekran i ma wejście na karte pamięci ,więc to dużo ulepszony model moto g opłacalny na allegro da sie dorwac po równe 800zł a jak się postarasz to i dorwiesz taniej.

Opublikowano

Motorola moto g 2gen ma lepszy aparat większy ekran i ma wejście na karte pamięci ,więc to dużo ulepszony model moto g opłacalny na allegro da sie dorwac po równe 800zł a jak się postarasz to i dorwiesz taniej.

Fajnie, że te telefony są sprzedawane bez ładowerek, z samą dokumentacją i kablem USB. To jakim cudem ja mam to doładować? Co mam kupić oddzielnie ładowarke czy jak?

Opublikowano

Fajnie, że te telefony są sprzedawane bez ładowerek, z samą dokumentacją i kablem USB. To jakim cudem ja mam to doładować? Co mam kupić oddzielnie ładowarke czy jak?

kablem usb można ładować spokojnie komputer raczej ma żeby kabel podłączyć -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...