Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGA ! POZNAN ARENA ! [HOT]

BurmistrzXLOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHSAHAHAS JESTEM CIEKAW CO ZA CIOTY TAM CHODZĄ/JADĄ/PŁYNĄ/CHUJMNIETOOBCHODZI

Nie wiem jak wy ale ja mam z tego beke w cholere dam wam pare przykładów

1.Same 10-13latki japierd*le

2.Same jebane nerdy na takie gówna jezdza

3.Każdy z jebanych uczestnikow wygląda jak 

a)Patyk - 30kg w mokrych ciuchach po chemioterapii

b)Grubas- 130kg bez mokrych ciuchach po chemioterapii

Opublikowano

Witam.

Proszę o nie obrażać tych niewinnych ludzi. PGA to bardzo fajny event dla fana gier komputerowych. Osoby tam przebywające mogą się ze sobą integrować i porozmawiać o tematach, które ich łączą. 

Zachęcam do zapoznania się z informacją na temat spotkania MPCforum na PGA: http://www.mpcforum.pl/topic/1298137-swietujemy-milion-uzytkownikow-mpcforumpl/

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

jade na pga po to, zeby sie spotkac ze znajomkami z internetow, obalic flaszke, schlać się w c**j, pomelanżować w Poznaniu.

Poznań miasto doznan. PGA to tylko pretekst. :D

pewnie nie tylko ja mam taki powód, znam sporo ludzi, ktorzy jada wlasnie tylko po to, zeby na tych targach, ktore sa zjebane do potęgi posiedziec godzine i potem kierunek impreza, wódeczka. :)

Opublikowano

Jeśli jedziesz do Poznania tylko się schlać, to nawet nie pisz, że idziesz na pga, bo tylko sam siebie oklamujesz?

dobrze, mistrzu. przepraszam. od teraz bede mówił, ze jadę sie schlać z dobrymi ziomkami i zaruchac jakiegos plastika na imprezie, a nie, ze na PGA. specjalnie dla Ciebie.

Opublikowano

Jade z dziewczyna pocisnac beke z gierczaka przespac sie w hotelu

na spaniu sie nie skonczy, pewne info.

@topic to PGA to jest niezla beka, w przyszlym roku ta bitwa o gry sprzed 10 lat byla bekowa w chuuuj xD

Opublikowano

Imo jak mi sie nie spodoba to spierdalan do Niemiec spowrotem

o, Ty tez zza zachodniej granicy. :D wlasnie tez z Niemiec jade/lece, jeszcze nie wiem. Chcialem Wizzem poleciec z Dortmundu najpierw do Katowic/Pyrzowic (mozna zlapac lot za 90-150 zl :O), 2-3 dni tam u rodzinki, starych znajomych i potem jakims busem na PGA, ale troche ciezki trip, a powrot po chlaniu jakim planujemy moglby byc ciezki xD

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi.

Same 10-13 latki?

No chyba nie.

Nerd nawet nie wyjdzie z domu. A ludzie chodzą tam bo lubią gry.

Patyk? 30Kg to anoreksja debilu już.

Normalni są tam ludzi. Nie obchodzi mnie czy grubi czy chudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...