Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mś multikino

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jednak wolę iść ;) Tylko szkoda ze od 8.00 do 17.00 xD

jakim cudem  to takie długie? sorry, ale nie jestem w temacie. to jest przecież tylko BO5. to jakies potęzne przerwy między tymi meczami będą czy jak? 

aha i co do tematu.. bez obrazy ale pytanie bez sensu. to tylko od ciebie zależy, czy masz ochotę tam iść. co do tego czy się opłaca, to jasne, że nie. zawsze można z kolegami, jeśli masz takich, którzy chcą to oglądac, obejrzec w domu, nawet na kompie swoim. nie wiem, ile kosztuje bilet, ale z tego co piszecie to ja bym wolal obejrzeć na twitchu i kupić sobie skin. 

­

Opublikowano

jakim cudem to takie długie? sorry, ale nie jestem w temacie. to jest przecież tylko BO5. to jakies potęzne przerwy między tymi meczami będą czy jak?

aha i co do tematu.. bez obrazy ale pytanie bez sensu. to tylko od ciebie zależy, czy masz ochotę tam iść. co do tego czy się opłaca, to jasne, że nie. zawsze można z kolegami, jeśli masz takich, którzy chcą to oglądac, obejrzec w domu, nawet na kompie swoim. nie wiem, ile kosztuje bilet, ale z tego co piszecie to ja bym wolal obejrzeć na twitchu i kupić sobie skin.

Na stronie Multikina pisało ze będzie to trwać do 17...nie wiem jak to będzie :P

Ale w każdym razie czasami warto iść na takie coś bo mś ni zawszę są w kinie i nie w każdy mieście.

Opublikowano

Nie rozumiem tworzenia tego typu tematów... I tak sam zadecydujesz, pójdziesz lub nie pójdziesz. Twoja sprawa. Nikt za Ciebie nie pójdzie. Czy się opłaca? Jeżeli bardzo lubisz tą grę, jesteś podekscytowany MŚ, nie szkoda Ci pieniędzy, to czemu nie? Poszłabym, ale nie będę specjalnie jechać 40+ minut do Krakowa, żeby obejrzeć, chociaż fajnie by było zrobić taki "wypad" ze znajomymi, którzy również interesują się LoL'em.

Sam sobie odpowiedziałeś:

Na stronie Multikina pisało ze będzie to trwać do 17...nie wiem jak to będzie :P
Ale w każdym razie czasami warto iść na takie coś bo mś ni zawszę są w kinie i nie w każdy mieście.

Opublikowano

Ja jadę ekipą 10 osobową, z miejscowości podwarszawskiej (Wołomin pozdrawia) fajne jest to przeżycie byłem już na takich imprezach, oczywiście plusem jest to że dostaje się różne nagrody (psc 20,czapki teemo, przeróżne kody, (podobno maja skiny riot and championship rozdawać) więc czemu nie obejrzeć w dobrych warunkach bez ścin Mistrzostw? A w dodatku jeszcze można wygrać? Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...