Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpgh Forum -Pytania

rataj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam kilka pytan dotyczacych tego forum

1. Jak kupie tam konto VIP , to bede mogl sciagac vip hacki tzn . (z OPK , i anty kick ) ???

2. Czy jak kupie Vip'a moge sciagnac aby 1 hacka ???

3.Czy to sie oplaca ???

4.Czy jak bedzie update aktualizuja sie hacki ???/

5.Czy to nie jest jakis FAKE ?

To narazie tyle ....

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Witam

Mam kilka pytan dotyczacych tego forum

1. Jak kupie tam konto VIP , to bede mogl sciagac vip hacki tzn . (z OPK , i anty kick ) ???

2. Czy jak kupie Vip'a moge sciagnac aby 1 hacka ???

3.Czy to sie oplaca ???

4.Czy jak bedzie update aktualizuja sie hacki ???/

5.Czy to nie jest jakis FAKE ?

To narazie tyle ....

1. Tak, otrzymasz range VIP i będziesz miał dostęp do VIP hacków, ale... z OPK owszem, niestety bez antykika, bo zostało spatchowane ;)

2. Tak, bo VIP hacka - głównego, najlepszego mają tylko jednego do każdej gry, do public hacków oczywiście też będziesz miał dostęp.

3. Jeżeli Ci zależy na dobrym VIP'ie tzn. na dobrych opcjach w hacku, to tak :D

4. Tak, ale nie dosłownie, po prostu na stronie zostanie po czasie wstawiony nowy, zaktualizowany hack i go będziesz mógł pobrać :)

5. Nie, nie jest to żaden FAKE, ale napisałeś o forum mpgh - tam są raczej same dzieci niestety, ostatniego VIP'a z lutego chyba jeszcze do dziś nie zaktualizowali, bo im się po prostu nie chce.. <_< Więc jeżeli chcesz kupić jakiegoś porządnego VIP'a to zajrzyj (żeby nie było, nie reklamuje tylko doradzam :P ) na ghbsys - poszukaj w google, a znajdziesz ;)

Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

Niewydawaj na hacka bo bana dostaniesz ,premka zniknie w bloto

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Opublikowano

Niewydawaj na hacka bo bana dostaniesz ,premka zniknie w bloto

A to niby dlaczego bana ma dostać ? :)

Jeżeli będzie rozsądnie używał tych opcji to nic mu się nie stanie z kontem, osobiście nie polecałbym rąbania z OPK, bo na to krótki filmik wystarczy dla K2 i po koncie, ale hackowanie typu strzelanie przez ściany, ale dyskretne na Battle Group'ach czy Wallhack, Chamsy + używanie innych nie wykrywalnych opcji których nikt Ci nie udowodni poprzez screen'a.. To pomysł całkiem całkiem - osobiście ja tak robiłem i jakoś nic z kontem mi się nie stało... ;)

Tak jak pisał, premium już ma.. g1 kredyty także może mieć, ale widać chce mieć "inną frajdę z gry" :D

Tak, więc jeżeli nie będziesz bił z OPK czy tam siał z Unlimited Ammo, skałam na Super Jump'ie - to nic Ci się z kontem nie stanie i możesz bezpiecznie hackować dalej.. :rolleyes:

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...