Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeagueSharp Co to ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ostatnio zobaczyłem nowy dział w lolu a mianowicie League Sharp dokładnie nwm co to jest jakieś skrypty czy coś dostaje się za to bana ? i czy pomaga w grze

­

Opublikowano

To jest coś w typie BOL'a

program, który po wciśnięciu spacji robi za Ciebie combo,

a po wciśnięciu X lub V farmi za Ciebie...

Bana za to nie dostaniesz, chyba że za exploidy (rzucanie skilli zza pleców, np Q Ryze, E Cassio)

Pomaga w grze bardzo, np grasz taką katą, to w 1s pozamiatasz 5 ludzi i zrobisz pente easy ;d

­Keelah se'lai

Opublikowano

To jest coś w typie BOL'a

program, który po wciśnięciu spacji robi za Ciebie combo,

a po wciśnięciu X lub V farmi za Ciebie...

Bana za to nie dostaniesz, chyba że za exploidy (rzucanie skilli zza pleców, np Q Ryze, E Cassio)

Pomaga w grze bardzo, np grasz taką katą, to w 1s pozamiatasz 5 ludzi i zrobisz pente easy ;d

A jakby ktoś to nagrał czy coś

­

Opublikowano

Tylko jeśli nagra exploity typu wymienionych przez Danielniem

No oraz możliwe że np. w teamfightach omijasz wszystkie skillshoty bez problemu, no to myślę że też mogą na to zareagować

Opublikowano

Jak to ktoś ładnie kiedyś napisał: BOL dla biednych. :D

Jest to bardzo podobny program do BOL'a. Pisany w C#. Wszystkie skrypty działają dobrze i są bezpłatne.

Opublikowano

Jak to ktoś ładnie kiedyś napisał: BOL dla biednych. :D

Jest to bardzo podobny program do BOL'a. Pisany w C#. Wszystkie skrypty działają dobrze i są bezpłatne.

Jest gorszą wersją bola ?

­

Opublikowano

dla mnie lepsza bo jest za darmo i lepie j mi sie gra na nim a na bolu to slabo;D

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

dla mnie lepsza bo jest za darmo i lepie j mi sie gra na nim a na bolu to slabo;D

A jest jakiś poradnik jak to pobrać  i skąd mieć skrypty?

­

Opublikowano

LeagueSharp jest to loader skryptów, napisany w C#.

Injectuje do gry skrypty napisane w języku C#.

Skrypt - Wykonuje za nas pewne czynności, niektóre funkcję są zbindowane takie jak "combo", "harass" czy "farm".

Inne zaś potrzebują tylko odpowiedniej konfiguracji oraz włączenia ich, takie jak "Evade - skrypt na unikanie wszelkich skillshotów", "LifeSaver - ratujący naszą d*** przed np.: ulti syndry (odpala zhonyie w momencie scastowania ulti przez syndrę)".

QUhIR7.png

Opublikowano

LeagueSharp jest to loader skryptów, napisany w C#.

Injectuje do gry skrypty napisane w języku C#.

Skrypt - Wykonuje za nas pewne czynności, niektóre funkcję są zbindowane takie jak "combo", "harass" czy "farm".

Inne zaś potrzebują tylko odpowiedniej konfiguracji oraz włączenia ich, takie jak "Evade - skrypt na unikanie wszelkich skillshotów", "LifeSaver - ratujący naszą d*** przed np.: ulti syndry (odpala zhonyie w momencie scastowania ulti przez syndrę)".

Wsztstko fajnie ale jak to odpalić

­

Opublikowano

@EnsonPL

Pobierasz od HeheheheM'a paczke jego i jedziesz ,odpalasz jako administrator i juz ,done

@Arek98PL

Pobierasz od HeheheheM'a paczke jego i jedziesz ,odpalasz jako administrator i juz ,done

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@EnsonPL

Do farmienia ,to zalezy jaka postacia, jak do vayne to Marksman,a za evadee nwm czy mozna bana dostac ,jeszcze nie dostalem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...