Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Client projekt LSN

Gość_SensoR._*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to samo, dał coś wg takiego ?

Tak. Jest. Skopiowałeś.

Zmieniłeś hasło "metin2dev" na "mpcforum.pl" i link do dl. ;)

Opublikowano

Najpierw jak zaczniesz komentować to skompiluj ;)

Nie umiem i raczej się nie naumiem bo nie jest mi to do niczego potrzebne. ja tylko mówię co widzę ;)

Opublikowano

Nie umiem i raczej się nie naumiem bo nie jest mi to do niczego potrzebne. ja tylko mówię co widzę ;)

J*******e nawet pewnie nie pobrałeś a już krytykujesz, lepiej zrób jakiś bezsensowny temat który i tak team moderacyjny usunie bo uzna ,ze to jest bez użyteczne ;)

Opublikowano

J*******e nawet pewnie nie pobrałeś a już krytykujesz, lepiej zrób jakiś bezsensowny temat który i tak team moderacyjny usunie bo uzna ,ze to jest bez użyteczne ;)

Ciulu j****y zajebałeś terenzo binke i zacieszasz k***a, że Twoje pewnie sam nie umiesz śmieciu kompilowac a dopierdalasz sie do Like, który w kliencie umie 100% więcej niż ty smieciu ( okreslenie śmieć jest dla kogoś kto coś ukradł i podpisuje pod siebie).

Opublikowano

To niech usuwają. Ich problem <3 a ja i tak będę udostępniał ;) jeszcze jakiś problem panie wielmożny? ;)

Opublikowano

Chociaż nie kradnie.  Ciekaw jestem, co oznacza to LSN =D I propsuje, ze chociaż treść tematu zmieniłeś i pozmieniałeś kolejność komponentów, dziwne, ze na to wpadłeś.

Poza tym tez chyba zaczne kraść rzeczy z deva, może dostane -5%?

@Intern

i tak Ci to usuną i jeszcze warna dostaniesz B)

Opublikowano

100% to samo:

http://metin2dev.org/board/topic/958-sln-metin2client-with-updated-directx-granny-python-and-more/#entry7281

@AntyMod Udostępniam ten link jako dowód. Nie jest to prezentacja innego forum.

A tak wgl to:

§5 wpis 1 i 5 w regulaminie MpcForum.pl

Co do 5 to ten punkt obowiązuje na każdym forum, tak samo jak 1.

@Intern

i tak Ci to usuną i jeszcze warna dostaniesz B)

Pewnie masz rację, gdyż w tym kraju tylko chamstwo się szerzy no ale może znajdzie się ktoś uczciwy i przyzna rację :D

@Edit zgaduję ze nawet jeśli coś zmieniłeś to nadal posiada ten sam problem z kartami AMD.

Opublikowano

Och co to ma znaczyć, pracę Terenzo (tak nazwiasem pracę z błędami) podpisałeś pod siebie?  :O

Trzeba być najgorszym pojebem, żeby tyle trudy włożyć, aby podpisać kogoś pracę pod siebie..

@top

#Dlaczego wybrałeś akurat wersję 2013? Byłbym rad z odpowiedzi.

Opublikowano

Nie wiem na chuy się kłócicie z kimś kto i tak nie zrozumie, a i tak dalej będzie brał rzeczy z innych for i podpinał jako swoje prace...

A co do tematu to nie polecam ;)

Opublikowano

Binka fajna,ale to nie twoja tylko Terenzo łeb w łeb nawet opis w tej samej kolejności... Nie pobiore i nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...