Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Frame Lagi

ave1pdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HALLA!!
Pytanie 1. Jak to jest możliwe ze goście z prockami i7 i konkretnymi sprzętami(przy tak śmiesznych wymaganiach sprzętowych WR'a) podczas gry na nowej mapce urban park byli wstanie policzyć sobie klatki na sekunde ?
Pytanie 2. Czy jeśli dokupię to podanych podzespołów mojego kompa(niżej wymienionych), Radeona HD5770/6770 1GB GDDR5, to będe grał na 140fps'ach jak cywilizowany człowiek i nie spotkam się z sytuacją jak w pytaniu nr 1?

Procek : AMD Phenom II x4 945
Ram: GoodRam 4GB 1666mhz
MB: ASRock 960GM-VGS3 
Monitor: 19" Flatron W1942S
Zasilacz: Chieftec 700W
Dysk: 500 giba
Win7 64

Z tego co widziałem na youtube na tej karcie graficznej bez problemu haracze battlefield 3(którego z wr'em dzielą miliardy lat świetlnych) czy inne nowe produkcje na niezłych detalach, więc czy z WarRock'iem będzie tak samo? Koledzy mi mówili, że nigdy nie mają mniej niż 140fps w grze bez zależności ilu jest na mapce graczy. Wypowiadajcie sie na ten temat, czy może jest ktoś kto ma radiego hd6770/5770, czekam na wasze opinie  B)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaką masz aktualnie grafikę?

Prehistorycznego GeForce 6800GS, na którym widać duże spadki fpsów przy większej liczbie graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...