Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofnięcie zwycięstw, cofnięcie rangi.

T-90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam nietypowy problem z moją rangą w cs'. Mianowicie, wczoraj wbiłem Master Guardiana, oraz miałem 131 zwycięstw. Dziś chciałem zagrać kolejny mecz, lecz wchodzę na moje konto, co zastaję? Jestem unranked'em oraz sześć zwycięstwem ubyło z mojego konta. Mieliście kiedyś taki sam problem, lub wiecie czym to jest spowodane?

Wczoraj - 14.10.14

10696174_726626390744768_410127070647260

Dziś - 15.10.14

10653600_727042700703137_479797210395154

Opublikowano

VAC dostaje się z czasem. Mógł też dostać overwatch bana. 

Skąd wiesz czy jakiś z randomów nie miał cheatów z którymi grałeś ? ( o ile z jakimiś grałeś)

Opublikowano

Grałem z trzema lub czterema znajomymi, rangi były następujące : legendary eagle, master guardian elite, 2x gold4(w tym ja) oraz gold 3.

Opublikowano

Najlepiej będzie, jak napiszesz do supportu - ale ja bym po prostu poczekał. Mój kumpel raz coś takiego miał, to olał to kompletnie i w ten sam dzień jebnął sobie awans, zresztą - w statystykach teraz masz "zapamiętane" to, że miałeś tego Guardiana, więc spróbuj wygrać jeden meczyk i może odrazu wskoczysz wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...