Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidale Top AP czy AD?

RedJohn.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Różnie grają ludzie i różnie sobie radzą.

To zależy od własnych upodobań.

Zagraj raz tak, raz tak i zastanów się jak jest lepiej dla Ciebie.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

łoo dzidalka fajna postać ja preferuje nią grać na topie ad ale widzialem duzo ludzi ktorzy orali ap.

gram nią ap jedynie na midzie. ale na normalu bo na rankedy sa lepsze picki na mida :)

czy grac nidalee ap czy ad to juz twoja decyzja. jedyne co mnie denerwuje w ad to ze jest dosc maly damage z dzidy :) ale w kocie robi miazge no ale cos za cos

Age is just a number :)

Opublikowano

Osobiście lubię nią grać pod AD i splitpushować całą gierkę. Dodatkowo łatwo nią wygrać na linii, samymi auto atakami zabierasz dużo HP przeciwnikowi, potem tylko trafiasz z Q, przechodzisz w formę pantery i dobijasz. :D
Jednakże zobaczyłem na profesjonalnych rozgrywkach że często grają nią pod AP i też całkiem daje rade i przypomina starą Nidalkę bo dużo zabiera z dzidy. 
Najlepiej to kup postać, zagraj pod AP i AD i sam oceń. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tylko raz ją widzialem ad i powiem ci straszny UnDamage ze skilli... Osobiście wole ją robić pod ap. Co do kupna kupuj jak dla mnie podstawowa postac.

Opublikowano

grałem ad i ap, i pod ap znowu ora tak jak kiedyś :) Połączenie zmienionego tygryska fajnie działa, a i dzidą się chyba łatwiej rzuca jak jest taka cienka :] Kupuj, ale aktualnie ma buga więc nie polecam grać :D

Opublikowano

AD, spory dmg jest.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Osobiście wolę ją AP (lepszy dmg z "Q" i leczenie). Ale Trinity dalej buduję, żeby mieć jeszcze jakiś dmg z kociaka.

AP i budujesz Trinity? Ta Platyna to chyba u kebabów.

@ top

Na topa jest lepsza AD niż AP.

Trinity zaczęłam składać, gdy stała się taka super pod ad kociaka. I wiadomo, że składa się wszystkie itemy pod ad. Jednak nie przypadła mi do gustu pod ad, wolę pod AP. Trinity kupuję, bo ma to AP, AD, prędkość ataku, szansa na krytyka, zdrowie i mane, prędkość ruchu. Czyli wszystkiego po trochu :P Może i źle robię, ale mi to odpowiada, dobrze mi się gra tak.

Nie u kebabów, pozdrawiam i bez odbioru ;)

Opublikowano

Osobiście wolę ją AP (lepszy dmg z "Q" i leczenie). Ale Trinity dalej buduję, żeby mieć jeszcze jakiś dmg z kociaka.

AP i budujesz Trinity? Ta Platyna to chyba u kebabów.

@ top

Na topa jest lepsza AD niż AP.

Opublikowano

Na topie caly czas ad byla praktycznie grana, teraz po tych nerfach coraz czesciej spotykam main nida ktorzy graja ja ap na topie i nawet cisna.

Kwestia gustu, lecz ja nie polecam ap na mida, bo aktualna meta assasinow ja niszczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...