Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer

dalnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wiem że to temat od poradników ale muszę się zapytać na jakim serwerze gra najmniej noobów najlepiej żeby grało też jak najmniej Polaczków chcę przetransferować konto z tego pierdolnika Nordic/East.

A nie wiem gdzie.

Opublikowano

Rosja, mało polaczków ale za to poziom gry zerowy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wszędzie są noby, jedyne czym się różnią to państwem, na nordicu zwyzywają Cię po polsku a na innych serwerach po angielsku itp.
Jeśli jednak już chcesz próbować na innym serwerze to chyba EU-West.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Polecam turcje, za c***a nie zrozumiesz o co im chodzi także nikt ciebie nie wyzywa a poziom gry easy

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Polecam turcje, za c***a nie zrozumiesz o co im chodzi także nikt ciebie nie wyzywa a poziom gry easy

Hahahahaha, serio? Ja gram tam już kilka miesięcy i prawie w każdym meczu mnie ktoś wyzywa albo za byle co grozi reportem. W turcji jest o wiele gorzej pod tym względem niż nawet na EUNE. A ponieważ gram na obu serwerach to mam jak to porównać.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Nowicjusz
Opublikowano

Ameryka . 

Na euw nie ma flamerów wcale XDXDXD . Napisałam naszemu adc ezrealowi żeby poszedł ap bo bije tylko ze skillów, zwyzywali mnie od najgorszych  B)  B)

A nie sory ja flamie bo jestę Polką . H e h e h e :ninja:  :angry:

Opublikowano

Hahahahaha, serio? Ja gram tam już kilka miesięcy i prawie w każdym meczu mnie ktoś wyzywa albo za byle co grozi reportem. W turcji jest o wiele gorzej pod tym względem niż nawet na EUNE. A ponieważ gram na obu serwerach to mam jak to porównać.

Nie pierdol, nie jest tak źle. Aczkolwiek jak na każdym serwerze jedna osoba może zjebać całą giereczke :>

Kocham Renissance.

Opublikowano

Idź na NA jak chcesz pograć normalnie, bez wyzwisk i polaków w każdej grze...

Jeśli jednak nie chcesz mieć pingu na poziomie 200 i pograć spokojnie to polecam

EUW. Grałem na EUNE przez 1,5 roku, przeniosłem się kilka tygodni temu i nie spotkałem

się z flame, jedynie co to rozmawiali o Eboli, co mnie zdziwiło, bo nigdy na EUNE nie

zauważyłbyś tak inteligentnej rozmowy :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

Rosja, mało polaczków ale za to poziom gry zerowy.

Poziom gry zerowy? 

Gram już od jakiegoś czasu na Rosji i szczerze powiedziawszy, to porównując platyne EUNE, do platyny RU jest przepaść. :)

Na Nordicu, adc nie potrafi się ustawić, nie ma żadnego tardet'u, każdy wbija jak chce i w kogo chce, chociaż Yasuo ma 150 hp, ale jak widzi Malp'a, który wbija się ultem, to Yasuo za nim, nikogo nie zabija, on pada i ma pretensje do wszystkich. 

Na Rosji jest dużo większe współpraca, support wie co ma robić, adc wie kogo bić, nikt się nie wbija 1 vs 3-5, czasami się zdarza ale rzadko. 

Co do tematu, to graj tam gdzie masz znajomych, a nie tam gdzie nie ma polaczków/flame itd. 

Ponieważ flame był zawsze, i wszędzie, i tak pozostanie. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Hahahahaha, serio? Ja gram tam już kilka miesięcy i prawie w każdym meczu mnie ktoś wyzywa albo za byle co grozi reportem.

Serio? Jak turek ci pierdoli po turecku to jakim cudem wiesz co on tam pisze? Chyba że się uczysz języka.... Turku...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...