Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstawianie meczów - jedno pytanie na temat procentów.

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, interesuje mnie jedna rzecz. Nastomiast - dzisiaj pierwszy raz obstawiłem mecz, jakimiś śmieciowymi itemami o wartości 0,25 euro. W moim przypadku było to Titan vs. Fanatic, gdzie postawiłem na Titan. Kurs, który jest na tą drużynę to 2,79, a na Fanatic 0,34. Kto więc wybiera w takim rozrachunku Fanatic? Jeśli dobrze myślę to osoba ta starci, a nie zyska - czy jak to w końcu działa, bo już nie wiem :/.

Opublikowano

Jako iż analizując ostatnie mecze tych drużyn faworytem i to znacznym jest Fnatic więc więcej ludzi na nich daje itemy.

Im więcej ludzi obstawia daną drużynę tym mniej Ci ludzie wygrają jeżeli ich drużyna zwycięży powiedzmy że gra drużyna  x i y faworytem jest y i wszyscy na nich stawiają , a Ty masz objawienie boskie i obstawiasz x które ma powiedzmy 8% w tym przypadku wygrywasz kupe hajsu.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dobra. To rozumiem, ale ile zysku mają, gdy taki Fanatic wygra? To działa na zasadzie (przyjmijmy, że osoba X wystawia 1 euro na Fanatic), że podczas wygranej 1 euro + 1*0,37 (kurs na Fanatic) = wygrana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...