Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy skład Millenium już znany? Alex Ich, Impaler i kaSing dołączą do zespołu?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Impaler z Alexem, są coś w stanie zdziałać. 

Ale jakoś nie wróże dobrej przyszłości tej drużynie, jest dużo lepiej zgranych ekip od nich. :) 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Impaler z Alexem, są coś w stanie zdziałać. 

Ale jakoś nie wróże dobrej przyszłości tej drużynie, jest dużo lepiej zgranych ekip od nich. :)

Jeśli informacje zostaną oficjalnie potwierdzone, to będę z niecierpliwością czekał na ich pierwsze mecze. 

Ale masz rację, koreańskie składy i niektóre Europejskie są mocniejsze. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wczoraj Impaler streamował na twitchu rankedy 5x5 właśnie z tym teamem. Niedługo będą grać udział w turnieju o dostanie się do LCS'ów ze względu na zwiększenie ilości drużyn z 8 do 10. Będą grać pod banderą Millenium. Mam nadzieję, że przejdą dalej bo team mają dość dobry(z wyjątkiem Kev1na, jego nie jestem pewny..) tak czy inaczej jeszcze pozostanie nam Roccat który może znajdzie jakiś dobrych graczy do teamu i europejskie LCS'y znów zaczną się robić ciekawe. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wczoraj Impaler streamował na twitchu rankedy 5x5 właśnie z tym teamem. Niedługo będą grać udział w turnieju o dostanie się do LCS'ów ze względu na zwiększenie ilości drużyn z 8 do 10. Będą grać pod banderą Millenium. Mam nadzieję, że przejdą dalej bo team mają dość dobry(z wyjątkiem Kev1na, jego nie jestem pewny..) tak czy inaczej jeszcze pozostanie nam Roccat który może znajdzie jakiś dobrych graczy do teamu i europejskie LCS'y znów zaczną się robić ciekawe. ;)

Roccat ma mieć NuckeDuck'a na midzie i Over na Topa poleci, a Woolite na ADC ma wbić i ponoć ma być całkiem ograny team ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Roccat ma mieć NuckeDuck'a na midzie i Over na Topa poleci, a Woolite na ADC ma wbić i ponoć ma być całkiem ograny team ;)

Też tak słyszałem. Jeśli to prawda to wtedy serio europejskie lcsy staną się znacznie lepsze i będzie można oglądać wszystkie mecze zamiast tylko np. Fnatic i Alliance, kappa.

Opublikowano

Skoro są już streamy to niedługo powinniśmy doczekać się ich wspólnych gierek. 

No już pisałem wyżej że wezmą udział w turnieju, który zadecyduje czy dostaną się do LCS'ów pod banderą Millenium. Turniej będzie po Worldsach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...